Actes a l’entorn del Dia de la Dona Treballadora

Les Facultats de Ciències de l’Educació, Filosofia i  Lletres i Traducció i Interpretació organitzem dos actes a l’entorn del Dia de la Dona Treballadora: l’espectacle Oceanes Rider Trio de la pianista i compositora Clara Peya (en col·laboració amb Cultura en Viu) i una taula rodona sobre “Dones i creació artística i literària”.

09/03/2018

Dilluns 19 de març a les 12:30h a la Sala de Teatre de la UAB tindrà lloc l’espectacle Oceanes a càrrec de la pianista i compositora Clara Peya, un “homenatge a les dones a través de l’aigua”. L’entrada a l’espectacle és gratuïta però l’aforament és limitat a 137 persones (per aquest motiu, la taquilla per recollir el passi s’obre a les 12h).

Dimarts 14 de març a les 12h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l'Educació es durà a terme la taula rodona sobre “Dones i creació artística i literària” a càrrec de Montserrat Rifà (Facultat de Ciències de l’Educació), Dolors Udina (Facultat de Traducció i d’Interpretació) i Meri Torras (Facultat de Filosofia i Lletres.

Més informació

 

Notícies relacionades

Setmana Saludable i Sostenible

Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible a la UAB: més de 50 activitats (tallers, conferències, caminades, cursa, esports, entre d'altres) adreçades a la comunitat per tal de difondre un estil de vida saludable. A més, dimecres i dijous arribaran food-trucks amb menjar i música en directe. Llegir més

Presentació de la Gramàtica de la llengua catalana i de l'Ortografia catalana de l'IEC

El proper dimecres 21 de març de 12.00h a 14.00h, la Sala d’ Actes de les Facultats de Ciències i Biociències (edifici C) prendrà el relleu a la Facultat de Filosofia i Lletres i acollirà la presentació de la Gramàtica de la llengua catalana i de l'Ortografia catalana de l'IEC, l’acadèmia de la llengua catalana. L’acte, que estava previst pel dia 28 de febrer, es va ajornar a causa de les condicions meteorològiques adverses que van afectar tot el territori.

Llegir més

Totes les notícies