Acte d'homenatge als jubilats i emèrits de la Facultat

Per segon any consecutiu, la Facultat vol homenatjar al PAS i PDI jubilat i emèrit amb la celebració d’un acte que tindrà lloc a la Sala de Graus el proper dimecres 8 de novembre a les 18:00 h.

31/10/2017

L’esdeveniment estarà presidit per la vicerectora de Comunicació i Promoció, Virginia Luzón, la degana de la Facultat, Maria José Recoder, el gerent de la UAB, Jaume Tintoré i  la professora del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació, Teresa Velázquez en qualitat de padrina de l’acte.

L’homenatge als jubilats i emèrits esdevé un acte emotiu que permet que ens puguem retrobar amb tot aquell personal, tant docent i investigador com d’administració i serveis que, durant molts anys, ha estat vinculat a la nostra Facultat. Alhora, pretén reconèixer i agrair la tasca que han portat a terme. Aquesta iniciativa va néixer el curs 2016/2017 i va tenir molt bona acollida.

Aquest any, els protagonistes seran: Teresa Amorós, Félix Balanzó, Teresa Carreras, Josep Maria Català, Charo de Mateo, Maria Antònia Galceran, Manuel López, Gabriel Martínez, Manel Mateu, Jaume Puig, Antoni Reig, Ramon Sala i Carlos Zeller.

Durant l’acte es projectarà un vídeo commemoratiu i es procedirà a l’entrega d’obsequis. Finalment, es tancarà l’acte amb un brindis a la Rambleta de la Comunicació.

 

Notícies relacionades

L’esmorzar solidari de la UAB recull 101 litres d’oli

El passat dijous, dia 8 de febrer de 2018 va tenir lloc el lliurament de 101 litres  de l’oli recollit, fruit de la campanya “Un esmorzar d’un litre”, a la cafeteria de les Facultats de Ciències i Biociències. A canvi d’un litre d’oli, el bar de la facultat oferia un cafè amb llet i una peça de brioxeria de manera gratuïta. Llegir més

Totes les notícies