Acte d'homenatge als jubilats i emèrits de la Facultat

homenatge jubilats

Per segon any consecutiu, la Facultat vol homenatjar al PAS i PDI jubilat i emèrit amb la celebració d’un acte que tindrà lloc a la Sala de Graus el pròxim dimarts 2 de maig a les 12:30 h a la Sala de Graus.

19/04/2018

L'acta comptarà amb la Dra.Teresa Velázquez en qualitat de padrina de l’acte.

L’homenatge als jubilats i emèrits esdevé un acte emotiu que permet que ens puguem retrobar amb tot aquell personal, tant docent i investigador com d’administració i serveis que, durant molts anys, ha estat vinculat a la nostra Facultat. Alhora, pretén reconèixer i agrair la tasca que han portat a terme. Aquesta iniciativa va néixer el curs 2016/2017 i va tenir molt bona acollida.

Aquest any, els protagonistes seran: Teresa Amorós, Félix Balanzó, Teresa Carreras, Josep Maria Català, Charo de Mateo, Maria Antònia Galceran, Manuel López, Gabriel Martínez, Manel Mateu, Jaume Puig, Antoni Reig, Ramon Sala i Carlos Zeller.

Durant l’acte es projectarà un vídeo commemoratiu i es procedirà a l’entrega d’obsequis. Finalment, es tancarà l’acte amb un brindis a la Rambleta de la Comunicació.

 

Notícies relacionades

Estudiants pel campus

La UAB impartirà dos nous mínors el curs 2018-2019

El proper curs, la UAB oferirà dos nous mínors, un sobre emprenedoria i innovació social, i un altre sobre estudis hispanoamericans. Els mínors permeten als estudiants de grau adquirir competències d'una disciplina diferent a la que estan cursant. El termini per fer la inscripció als mínors de la UAB ja està obert. Llegir més

Totes les notícies