“Pianos de Tardor” a Biociències, Ciències, Comunicació i Lletres

PianosGranIMG
 

10/11/2017

El proper dia 21 de novembre, vigília de Santa Cecília, patrona de la música, les facultats de Filosofia i Lletres, Biociències, Ciències i Ciències de la Comunicació acolliran en els seus espais diversos pianos, a disposició lliure de tothom que els vulgui tocar. L’activitat ha estat organitzada en el marc del 50è aniversari de la UAB, amb el concurs del vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura i de Cultura en Viu.

Horari i desenvolupament

El desplegament dels instruments ha estat possible gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Música Maria Canals i vista l’activitat que va tenir lloc amb èxit a la facultat de Lletres la primavera passada.
El piano restarà a disposició del públic de 10.00 a 18.30 en l’entrada o en espais de pas de cadascun del centres. Els membres de la comunitat universitària podran interpretar-hi les peces que considerin oportunes, com a solistes o bé acompanyats d’altres instruments o veus.

Per assegurar la continuïtat de la música durant el dia, cada facultat comptarà amb un animador que interpretarà peces diverses.