“El terratrèmol silenciós: Relleu generacional i transformació del comportament electoral a Catalunya”

Terratrèmol silenciós

L’acte serà el proper dimecres 20 de juny a les 18:30h al Col·legi de Periodistes. Els ponents seran Oriol  Bartomeus (professor de Ciència Política a la UAB i a la UB) i Berta Barbet (politòloga, investigadora postdoctoral a la UAB i editora de Politikon.es).

11/06/2018

L’associació Amics de la UAB organitza la xerrada “El terratrèmol silenciós: Relleu generacional i transformació del comportament electoral a Catalunya”. L’acte serà el proper dimecres 20 de juny a les 18:30h al Col·legi de Periodistes. Els ponents seran Oriol  Bartomeus (professor de Ciència Política a la UAB i a la UB) i Berta Barbet (politòloga, investigadora postdoctoral a la UAB i editora de Politikon.es).

Durant la jornada s’analitzarà la transformació del comportament electoral a Catalunya, posant l’èmfasi en el relleu generacional i l’emergència d’un nou elector, de capteniment cada vegada més volàtil.

Podeu inscriure-us-hi aquí.

 

Notícies relacionades

"No es país para negras", monòleg teatral a càrrec de Silvia Albert Sopale

A propòsit del curs Afrofeminismes. Arrels, experiències, resistències, organitzat pel CCCB, l’actriu Silvia Albert Sopale representa "No es país para negras", una obra que aborda part d’una història no explicada fins al moment, la de les dones negres espanyoles. Hi haurà col·loqui i debat posteriors.  

Silvia Albert Sopale, va néixer a Sant Sebastià l'any 1976. Una nena negra en una família de negres en un país de blancs. L'obra, escrita en primera persona, ens presenta la vida de l'actriu i ens convida a reflexionar sobre temes com el racisme, la sexualitat de la dona negra i la construcció de la identitat. 

Llegir més

Totes les notícies