‘Poder global. Una mirada desde la Sociología del Poder’, el llibre de Ferran Izquierdo i John Etherington

Els professors de la Facultat Ferran Izquierdo i John Etherington publiquen conjuntament el llibre Poder global. Una mirada desde la Sociología del Poder.

29/11/2017

Ferran Izquierdo i John Etherington, professors de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, han editat conjuntament Poder global. Una mirada desde la Sociología del Poder. En aquesta obra els autors proposen un marc teòric per analitzar el sistema global neoliberal que revela les dinàmiques d'acumulació de les elits i els obstacles als quals s'enfronta la mobilització social per fer-los front.

El llibre ha estat editat per Edicions Bellaterra i es pot comprar online tant en paper (15,00€) com en format PDF (5,00€) a través del seu web o entrant en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Ja està disponible el butlletí núm. 152 de la Facultat

La publicació quinzenal de la Facultat inclou, en aquesta edició, un editorial firmat de manera conjunta per Pilar Carrasquer, representant sortint de polítiques d'igualtat a la Facultat; Teresa Sordé, nova representant de polítiques d'igualtat a la Facultat; Francesc Serra, president de la Comissió per la igualtat de la Facultat i Laura Feliu, degana de la Facultat.
Llegir més

Totes les notícies