2a ed. de la Diplomatura de Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores

L’Escola de Postgrau de la UAB va aprovar el passat 27 de juny la segona edició de la Diplomatura de Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores. El període d’inscripcions està obert fins el 29 de setembre.

14/07/2017

Els estudis són presencials i de durada anual, i es dirigeixen a estudiants universitaris, titulats i persones vinculades a l’associacionisme polítics i social, a administracions públiques i a les institucions. L’objectiu de la Diplomatura de Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores és conèixer les principals idees polítiques transformadores contemporànies i els processos polítics i socials rellevants en els que s’han desenvolupat els projectes polítics transformadors.

En aquesta segona edició hi ha un total de 40 places i el període d’inscripcions està obert fins al 29 de setembre.

Més informació

 

 

Notícies relacionades

El Servei de Biblioteques estrena web

Coincidint amb l'inici de curs, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques: www.uab.cat/biblioteques. S'ha canviat el disseny, s'ha adaptat als dispositius mòbils i s'ha transformat la manera com es presenten els recursos, per tal de facilitar la cerca d'informació als usuaris. Llegir més

Totes les notícies