25 anys de Relacions Laborals a la UAB

25 anys de Relacions Laborals a la UAB

La Facultat de Dret amb Alumni organitzem el 18 d’octubre un acte de celebració que esdevindrà el punt de trobada per a totes les persones que han format part de la història d’aquesta titulació.

23/07/2018

El curs 1993-1994, 89 estudiants van cursar per primer cop a la UAB la diplomatura de Relacions Laborals (actualment grau), van ser els pioners d’una titulació que actualment té més de 2.000 alumni i que celebra el seu 25è aniversari.

Amb Alumni organitzem el 18 d’octubre un acte de celebració que esdevindrà el punt de trobada per a totes les persones que han format part de la història d’aquesta titulació.

L’acte, al qual la professora Maria Jesús Espuny us convida especialment, servirà d’escenari també per presentar la xarxa alumni de Relacions Laborals, una xarxa de graduats que coordinarà activitats i projectes destinats a la millora professional, l’actualització i el networking.

Reserveu-vos el dia 18 d’octubre a partir de les 18.30h a l’agenda! I feu córrer la veu entre els companys i companyes de promoció!

El vostre èxit, la nostra força!

Deixeu-nos el vostre e-mail i us avisarem quan s’obrin les inscripcions! 

Més informació: Galeria fotogràfica 20 anys RRLL

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota de l’Equip de Govern de la UAB

Davant la sentència que estima la demanda interposada per Joves Societat Civil Catalana, l’Equip de Govern acata la resolució judicial que ordena la inscripció de JSCC-UAB al directori de col·lectius de la UAB i alhora expressa un total desacord amb la sentència quan declara que la Universitat ha vulnerat drets fonamentals. Llegir més

Totes les notícies