Tots els graus de la Facultat acreditats. Arqueologia i Antropologia amb excel·lència

Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

AQU Catalunya ha tramès els informes provisionals de l’acreditació dels graus de la facultat que van ser avaluats el proppassat mes de novembre (Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Estudis Anglesos, Estudis Clàssics, Estudis de Llengua i Literatura Catalanes, Estudis de Llengua i Literatura Espanyoles, Filosofia, Geografia i Ordenació del Territori, Història, Història de l’Art, Musicologia) que han estat acreditats, dos dels quals amb excel·lència, Arqueologia i Antropologia Social i Cultural.

04/04/2017

Procés d’acreditació acabat
Amb aquests informes s’ha acabat pràcticament el procés d’acreditació de tots els títols del centre, a manca del corresponent al Grau d’Humanitats. A hores d’ara, doncs, la Facultat compta amb tots els títols de grau i de màster acreditats sense condicions, sis dels quals “amb progrés d’excel·lència”: Grau en Antropologia Social i Cultural, Grau en Arqueologia, MU en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, MU en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes, MU en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera, MU en Estudis Territorials i de la Població.

Resultat d’una feina col·lectiva molt ben feta
Aquest és un resultat excel·lent en el seu conjunt. L’acreditació de vint-i-vuit títols sense cap condició, sis dels quals amb menció d’excel·lència, és fruit d’una feina molt ben feta que arrenca del moment del disseny dels títols, passa pel treball docent i la recerca diària i constant, i acaba amb el reconeixement merescut. És ara el moment d’agrair l’esforç de totes les persones que hi han esmerçat esforços durant els darrers vuit anys, des dels equips de deganat, les coordinacions d’estudis, les direccions de departament, el professorat, els estudiants i el personal d’administració i serveis. Cadascú, conscientment o inconscient, ha estat una baula imprescindible per aconseguir l’èxit. Enhorabona.

 

Notícies relacionades

cartell jornada perspectiva genere

Jornada per incloure la perspectiva de gènere a la carrera acadèmica

Els Departaments de Sociologia i de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB, organitzen la jornada 'La carrera acadèmica des de la perspectiva de gènere', que tindrà lloc dimarts 19 de juny, de les 11,30 h a les 14 h, a la sala d'actes de l'edifici B. La jornada ofereix una formació transversal per incloure la perspectiva de gènere a la carrera acadèmica.
Llegir més

SummerSchool2018

La "UAB Barcelona Summer School" comença dilluns

El dilluns, 25 de juny, comença la UAB Barcelona Summer School, la 3a edició de l’escola d’estiu internacional que enguany s'obre a l'alumnat UAB. El 75% dels incrits són internacionals. Té lloc del 25 de juny al 13 de juliol, i del 16 de juliol al 3 d'agost. Llegir més

Totes les notícies