Tots els graus de la Facultat acreditats. Arqueologia i Antropologia amb excel·lència

AQU Catalunya ha tramès els informes provisionals de l’acreditació dels graus de la facultat que van ser avaluats el proppassat mes de novembre (Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Estudis Anglesos, Estudis Clàssics, Estudis de Llengua i Literatura Catalanes, Estudis de Llengua i Literatura Espanyoles, Filosofia, Geografia i Ordenació del Territori, Història, Història de l’Art, Musicologia) que han estat acreditats, dos dels quals amb excel·lència, Arqueologia i Antropologia Social i Cultural.

04/04/2017

Procés d’acreditació acabat
Amb aquests informes s’ha acabat pràcticament el procés d’acreditació de tots els títols del centre, a manca del corresponent al Grau d’Humanitats. A hores d’ara, doncs, la Facultat compta amb tots els títols de grau i de màster acreditats sense condicions, sis dels quals “amb progrés d’excel·lència”: Grau en Antropologia Social i Cultural, Grau en Arqueologia, MU en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, MU en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes, MU en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera, MU en Estudis Territorials i de la Població.

Resultat d’una feina col·lectiva molt ben feta
Aquest és un resultat excel·lent en el seu conjunt. L’acreditació de vint-i-vuit títols sense cap condició, sis dels quals amb menció d’excel·lència, és fruit d’una feina molt ben feta que arrenca del moment del disseny dels títols, passa pel treball docent i la recerca diària i constant, i acaba amb el reconeixement merescut. És ara el moment d’agrair l’esforç de totes les persones que hi han esmerçat esforços durant els darrers vuit anys, des dels equips de deganat, les coordinacions d’estudis, les direccions de departament, el professorat, els estudiants i el personal d’administració i serveis. Cadascú, conscientment o inconscient, ha estat una baula imprescindible per aconseguir l’èxit. Enhorabona.

 

Notícies relacionades

El mètode Verbo-Tonal s’ensenya a la Facultat

La setmana del 3 al 8 de juliol tindrà lloc el curs anomenat “El mètode verbo-tonal de fonètica correctiva i ensenyament de la llengua oral” a la Facultat. El curs, que compta amb sessions teòriques, tallers i pràctiques, està organitzat pel Centre International de Phonétique Appliquée (CIPA), en col·laboració amb la Université de Mons i la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Llegir més

Totes les notícies