Servei de Llengües-UAB Idiomes > Cursos d'idiomes >Preguntes més freqüents

Tot seguit podeu trobar les preguntes més freqüents que ens fan els nostres usuaris. Per a qualsevol altre dubte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça info.idiomes@uab.cat.

 Formació i certificació 
Traduccions
Dinamització i Acollida
Certificació
Crèdits
Condicions especials

Quines llengües puc estudiar?

Alemany, anglès, català, espanyol, francès, italià i japonès.

A més, pots aprendre, de manera autònoma i virtual, les llengües següents (mitjançant plataformes virtuals per a l'aprenentatge de llengües): neerlandès, àrab, coreà, grec, hebreu, hindi, polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, tagal, turc, vietnamita i xinès.

Quins cursos s'ofereixen a UAB Idiomes Barcelona?

S'ofereixen els següents cursos al centre:

  • cursos generals d'anglès, francès i alemany 
  • cursos de conversa en anglès 
  • cursos sènior d'anglès 
  • cursos de preparació d'exàmens: FCE i CAE
  • cursos especials: Learning English through Cinema i Learning English through Literature
  • cursos intensius d'espanyol per a estrangers
  • cursos de preparació per als exàmens del nivell de suficiència de català (nivell C) i superior de català (nivell D)

Vegeu document a peu de pàgina amb l'oferta formativa.

He de fer una prova de nivell abans de matricular-me a un curs?

L'alumnat que no pot acreditar el nivell de llengua que ha assolit ha de fer una prova de nivell, que el situa en un nivell determinat. Hi ha uns períodes establerts en què es fan aquestes proves, uns dies abans que comencin els cursos. Podeu consultar el calendari al document adjunt que trobareu al peu de la pàgina. Aquestes proves són gratuïtes, i no comporten el compromís de matricular-se d'un curs.

Els cursos em permeten obtenir crèdits de lliure elecció?

Consulteu la pestanya Crèdits.

Quins cursos de català s'ofereixen per a les persones nouvingudes?

Els cursos de Comprensió de supervivència, els cursos Català de supervivència (1 i 2) i els cursos de nivell bàsic.

El curs Comprensió de Supervivència s'adreça a l'alumnat que té coneixements suficients (C1 del Consell d'Europa) d'alguna llengua romànica
(castellà, francès, italià, romanès, portuguès, etc.) perquè s'hi treballa a partir de la intercomprensió entre llengües de la mateixa família tot centrant-se en les competències parcials receptives: comprensió lectora i oral.

Els cursos Català de Supervivència (1 i 2)
s'adrecen a estudiants universitaris nouvinguts que no tenen un coneixement suficient d'una llengua romànica; aquesta formació s'orienta a fornir un nivell de supervivència en les quatre destreses lingüístiques.

Tots els cursos de supervivència es conceben com una formació de xoc per a estudiants que el que volen és poder comprendre ràpidament les produccions verbals universitàries i no impedeixen que es pugui cursar, a continuació, un nivell bàsic.

Hi ha alguna formació que em permeti millorar les habilitats comunicatives?

Hi ha previstes, per al curs 2014-2015, unes sessions temàtiques gratuïtes, en català i en anglès, que tractaran tres temes: com redactar un currículum, la redacció del treball final de grau i com fer presentacions orals eficaces.

Les sessions són d'una hora de durada i es duran a terme a l'espai físic del qual disposa el Servei de Llengües a la tercera planta de la Bibloteca d'Humanitats. Cal inscripció prèvia a la Secretaria del Servei. Si accedeixes a les llengües català i anglès trobaràs els dies i els horaris de les sessions.

Si tens alguna altra necessitat relacionada amb les habilitats comunicatives pots posar-te en contacte amb la Unitat de Formació i Autoparenentge del Servei: sdl.formacio@uab.cat

Quines modalitats de formació hi ha?

Hi ha tres modalitats de formació:

  • Presencial: es desenvolupa centralment en una aula física amb un formador.
  • Semipresencial: combina d'una manera clarament planificada el treball en presència i el treball en absència de l'alumnat. És el que es coneix habitualment com a aprenentatge mixt (blended learning).
  • Virtual: es desenvolupa per mitjà de plataformes virtuals per a l'aprenentatge de llengües, i en absència. És el que es coneix habitualment com e-learning.
Cursos oferts a UAB Idiomes Barcelona (pdf: 0,14 MB)
Cursos oferts a UAB Idiomes Bellaterra
Proves de nivell a Barcelona (pdf MB)
Calendari de proves: Anglès, Alemany, Francès i Italià (pdf MB)
Preus dels cursos a Bellaterra (pdf MB)
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona