PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Investigadors > Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups Preconsolidats (GRPRE)

Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups Preconsolidats (GRPRE)

Àrea gestora

Àrea de Gestió de la Recerca

Entitat convocant

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Programa

V Pla de Recerca i Innovació 2010-2013

Àrea temàtica

Biociències
Ciències
Arts i Humanitats
Ciències de la Salut
Ciències Socials i Jurídiques
Enginyeries

Tipus d'ajut

Grups i Xarxes

Destinataris

PDI
Investigadors

Requeriments

Els Grups de Recerca Preconsolidats han d'estar formats per un mínim de quatre membres, dos dels quals han de ser doctors vinculats estatutàriament o contractualment a la plantila d'una universitat o centre de recerca, a temps complet i en actiu. Un membre doctor a temps complet ha d'assumir la coordinació del grup i ha de se necessàriament el mateix coordinador que el GRE de la convocatòria SGR 2014, a menys que hagi hagut de ser substituït per cincumstàncies excepcionals. Consultar a les bases de la convocatòria la resta de requisits per al reconeixement de grups consolidats o per accedir a l'avaluació.

Informació addicional

Els grups de recerca preconsolidats (GRPRE) són grups de recerca que van obtenir el reconeixement d'emergents a la convocatòria anterior, SGR 2014, i que, atesa la durada de la convocatòria anterior, no poden complir els requisits per presentar-se a la modalitat de consolidat. El coordinador o coordinadora del grup de recerca ha de ser el mateix o la mateixa, a menys que s'hagi hagut de substituir per circumstàncies excepcionals. Aquests grups de recerca no podran tornar a presentar-se com a GRPRE en futures convocatòries. En cas que compleixin els requisits, els grups de recerca emergents de la convocatòria anterior, SGR 2014, es podran presentar directament com a grups de recerca consolidats en aquesta convocatòria. Un mateix investigador o investigadora només pot constar com a membre en un grup de recerca d'aquesta convocatòria. El personal tècnic de suport a la recerca pot ser membre del grup de recerca sempre que desenvolupi tasques de caràcter investigador. El personal en formació, o el personal investigador predoctoral, pot constar com a membre si té una vinculació mitjançant beca o contracte. No en podran ser membres si l'única vinculació és la matrícula universitària. En termini màxim de 15 dies hàbils després de finalització termini presentació sol·licituds, s'ha de presentar a AGAUR resguard signat per vicerector/a. DATA INTERNA PER PRESENTAR EL RESGUARD I LA CÒPIA DE LA SOL·LICITUD AL REGISTRE GENERAL DE LA UAB: 10/07/17.

Data de publicació

29/05/2017

Data d'inici de sol·licituds

29/05/2017

Data de presentació a la UAB

30/06/2017

Lloc de presentació a la UAB

Registre Gral. UAB (Només l'acusament de rebuda)

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

30/06/2017

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

Oficina Virtual de Tràmits (OVT) Generalitat

Data de resolució

29/11/2017

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria