PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Investigadors > Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups de Recerca Consolidats (GRC)

Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups de Recerca Consolidats (GRC)

Àrea gestora

Àrea de Gestió de la Recerca

Entitat convocant

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Programa

V Pla de Recerca i Innovació 2010-2013

Àrea temàtica

Biociències
Ciències
Arts i Humanitats
Ciències de la Salut
Ciències Socials i Jurídiques
Enginyeries

Tipus d'ajut

Grups i Xarxes

Destinataris

PDI
Investigadors

Requeriments

Els Grups de Recerca Consolidats han d'estar formats per un mínim de cinc membres, tres dels quals han de ser doctors vinculat estatutàriament o contractualment a la plantila d'una universitat o centre de recerca, a temps complet i en actiu. Un membre doctor a temps complet ha d'assumir la coordinació del grup. Consultar a les bases de la convocatòria la resta de requisits per al reconeixement de grups consolidats o per accedir a l'avaluació.

Informació addicional

Els grups de recerca consolidats (GRC) són grups de recerca conformats per personal investigador amb una trajectòria conjunta estable i consolidada amb una estratègia conjunta que li ha permès avançar en el coneixement de la seva àrea, amb resultats de recerca reconeguts i amb impacte. La majoria d'investigadors que com a membres conformin el grup de recerca hauran de tenir una trajectòria conjunta mínima de tres anys. Aquesta trajectòria consolidada de treball conjunt ha d'haver permès desenvolupar una activitat científica estable amb resultats i aportacions reconegudes dins el seu àmbit, i es refereix, de manera àmplia, a publicacions; projectes de recerca competitius; contractes o convenis no competitius; tesis doctorals, accions de transferència; l'organització de seminaris, congressos o reunions científics; l'organització i la direcció de màsters o programes de doctorat, etc., en què hagin participat com a mínim dos investigadors del grup. Un mateix investigador o investigadora només pot constar com a membre en un grup de recerca d'aquesta convocatòria. El personal tècnic de suport a la recerca pot ser membre del grup de recerca sempre que desenvolupi tasques de caràcter investigador. El personal en formació, o el personal investigador predoctoral, pot constar com a membre si té una vinculació mitjançant beca o contracte. No en podran ser membres si l'única vinculació és la matrícula universitària. En termini màxim de 15 dies hàbils després de finalització termini presentació sol·licituds, s'ha de presentar a AGAUR resguard signat per vicerector/a. DATA INTERNA PER PRESENTAR EL RESGUARD I LA CÒPIA DE LA SOL·LICITUD AL REGISTRE GENERAL DE LA UAB: 10/07/17.

Data de publicació

29/05/2017

Data d'inici de sol·licituds

29/05/2017

Data de presentació a la UAB

30/06/2017

Lloc de presentació a la UAB

Registre Gral. UAB (Només l'acusament de rebuda)

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

30/06/2017

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

Oficina Virtual de Tràmits (OVT) Generalitat

Data de resolució

29/11/2017

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria