PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Investigadors > Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups de Recerca Emergents (GRE)

Convocatòria d'ajuts per donar suport als grups de recerca (SGR) que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l'ojectiu d'impulsar la seva activitat, l'impacte científic, econòmic, social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca. : Grups de Recerca Emergents (GRE)

Àrea gestora

Àrea de Gestió de la Recerca

Entitat convocant

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

Programa

V Pla de Recerca i Innovació 2010-2013

Àrea temàtica

Biociències
Ciències
Arts i Humanitats
Ciències de la Salut
Ciències Socials i Jurídiques
Enginyeries

Tipus d'ajut

Grups i Xarxes

Destinataris

PDI
Investigadors

Requeriments

Els Grups de Recerca Emergents han d'estar formats per un mínim de tres membres, un dels quals ha de ser doctor vinculat estatutàriament o contractualment a la plantila d'una universitat o centre de recerca, a temps complet i en actiu. Un membre doctor a temps complet ha d'assumir la coordinació del grup i ha d'haver obtingut el títol de doctor com a màxim en els darrers 12 anys. Consultar a les bases de la convocatòria la resta de requisits per al reconeixement de grups emergents o per accedir a l'avaluació.

Informació addicional

Els grups de recerca emergents (GRE) són grups de recerca amb una trajectòria breu de treball conjunt però amb potencial per esdevenir grups de recerca de referència consolidats en el seu àmbit en el període de la convocatòria. Un grup de recerca només pot tenir la condició d'emergent durant el període d'una convocatòria. No poden tornar a presentar-se com a GRE en futures convocatòries. Aquesta modalitat es refereix a grups de recerca nous liderats per investigadors amb una trajectòria científica màxima de 12 anys (des de la lectura de la tesi doctoral) o que s'hagin incorporat com a personal investigador al sistema català durant els darrers quatre anys. En cas que la persona coordinadora hagi gaudit d'una baixa per maternitat durant aquests darrers 12 anys, el període de la trajectòria científica màxima serà de 13 anys. Aquest període s'ampliarà en un any més per cadascuna de les baixes per maternitat justificables, gaudides durant els darrers 12 anys. Un mateix investigador o investigadora només pot constar com a membre en un grup de recerca d'aquesta convocatòria. El personal tècnic de suport a la recerca pot ser membre del grup de recerca sempre que desenvolupi tasques de caràcter investigador. El personal en formació, o el personal investigador predoctoral, pot constar com a membre si té una vinculació mitjançant beca o contracte. No en podran ser membres si l'única vinculació és la matrícula universitària. En termini màxim de 15 dies hàbils després de finalització termini presentació sol·licituds, s'ha de presentar a AGAUR resguard signat per vicerector/a. DATA INTERNA PER PRESENTAR EL RESGUARD I LA CÒPIA DE LA SOL·LICITUD AL REGISTRE GENERAL DE LA UAB: 10/07/17.

Data de publicació

29/05/2017

Data d'inici de sol·licituds

29/05/2017

Data de presentació a la UAB

30/06/2017

Lloc de presentació a la UAB

Registre Gral. UAB (Només l'acusament de rebuda)

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

30/06/2017

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

Oficina Virtual de Tràmits (OVT) Generalitat

Data de resolució

29/11/2017

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria