Inici > Coneix la uab > Sobre el web > Accessibilitat

Requisits
EstadÝstiques
 Accessibilitat 
Normativa

 • La Universitat Autònoma de Barcelona construeix el seu web adaptant-se als paràmetres d'accessibilitat. Treballem per garantir l'accés i la correcta navegació de totes les persones, independentment de si tenen alguna disminució física, sensorial o barreres tecnològiques. Per garantir aquest accés, es proven i es revisen les pàgines i es tenen en compte les recomanacions de l'ONCE i de Web Accessibility Initiative (WAI).

  Actualment, el web de la UAB ha assolit el nivell AA de la WAI i ofereix les opcions de navegació següents:
  - Possibilitat de d'escollir tres mides en el cos de la lletra en qualsevol de les pàgines: mida mitjana (11 punts), mida gran (13 punts) i mida màxima (15 punts).
  - Quan un usuari clica sobre un enllaç anirà a l'inici del contingut d'aquell vincle, on la primera opció de navegació permetrà saltar directament als continguts. D'aquesta manera evitarà haver de passar per la resta d'opcions del menú de navegació.
  - Accés directe a les opcions de navegació principals. A l'inici de cada pàgina existeixen dreceres a les opcions que permeten la navegació: menú de l'esquerra, part central i menú de la dreta.
  - Possibilitat de canviar el contrast de la pàgina: a la capçalera de les pàgines trobareu l'opció "contrast +/-" que permet visualitzar la informació sense colors de fons i en lletra negra.

  De cara al futur, la UAB ja està treballant per aconseguir el nivell AAA de la WAI.

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona