Treballs de recerca de l'IUEE


Des del curs 2010-2011 el CDE recull a RECERCAT una selecció dels millors treballs duts a terme pels estudiants del Màster Oficial d'Integració Europea. Previ a la seva publicació, aquests treballs han estat tutoritzats per professors amb grau de doctor de diverses especialitats i han estat avaluats per un tribunal compost per tres docents distints del tutor. Aquesta col·lecció de treballs rep el títol "Quaderns de recerca (Bellaterra)".

Els treballs presentats abans del curs 2010-2011 es conserven en paper al CDE i es poden localitzar al catàleg fent la cerca avançada:

  • Qualsevol camp: estudis europeus
  • Localització : Biblioteca de Ciències Socials - CDE
  • Tipus de material : Tesi,TFC, PFC
Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

Pregunt@ Servei d'informació de les biblioteques - UAB BUTLLETÍ Notícies, bibliografia, legislació ... SUMARIS REVISTES Recopilació per àrees temàtiques DELICIOUS Base de dades de recursos web ANUNCIS Beques, treball, seminaris... FACEBOOK Segueix-nos TWITTER Segueix-nos DRET DE LA UE Informació i recursos PAÍSOS DE LA UE Cerques informació sobre un estat europeu? Aquí la trobaràs Accés des de fora de la UAB als recursos digitals