Col·lecció general


Àmbit temàtic: Documentació i Biblioteques, Comunicació i Periodisme, Ràdio i Televisió, Audiovisuals, Cinema, Fotografia, Publicitat i Màrqueting.

Composició:

  • Llibres. Es tracta d'un fons de lliure accés format per 96.649 volums que estan ordenats segons la Classificació Decimal Universal (CDU)
  • Revistes i diaris. El fons de revistes i diaris està format per 10.679 col·leccions
  • Documents audiovisuals i informàtics. El fons audiovisual està format per 33.883 documents. Destaca una important col·lecció d'efectes sonors i bases de dades de premsa i comunicació
  • Tesis. La Biblioteca disposa de 13.184 tesis doctorals i treballs de recerca. Podeu consultar els llistats de tesis i treballs de recerca de la Facultat de Ciències de la Comunicació. També podeu consultar la pàgina TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

 

L'Hemeroteca General rep un suport anual per les seves activitats del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 

 

 

Pla de la Col·lecció de la Biblioteca
Pla de la Col·leccio de l'Hemeroteca General: Premsa diària
Pla de la Col·leccio de l'Hemeroteca General: Revistes de comunicació
Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

Premsa digital El Quiosc Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Twitter El préstec a la UAB Alumnes de grau Formació d'usuaris Cursos gratuïts Com trobar ... Audiència, publicitat... Accés des de fora la UAB als recursos digitals Pregunt@ Servei d'informació de les biblioteques - UAB