La Biblioteca d’Humanitats us presenta BH HUMANITATS, els nostres blogs temàtics, que tenen com a objectiu facilitar-vos l’accés als serveis i fons de la Biblioteca especialitzats en diferents àmbits.

Amb BH HUMANITATS podreu accedir als materials de curs (programes, exàmens, etc.), a entitats especialitzades, etc. També podreu accedir directament a les revistes-e, recursos-e, bases de dades i webs especialitzats.

A BH HUMANITATS hi ha un apartat de notícies, que aniran acompanyades sempre d’enllaços als fons de la biblioteca, bases de dades o webs relacionats amb el tema de la notícia. Es tracta doncs, d’integrar i difondre els recursos de la Biblioteca i personalitzar els nostres serveis, a la vegada que obrim un nou canal de comunicació amb la comunitat universitària i amb els especialistes en cada matèria.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

BH Recerca Grups de recerca i altres col·laboracions Accés des de fora de la UAB als recursos digitals E-Gestions La biblioteca en un clic Formació d'usuaris Cursos gratuïts Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook Pregunt@ Pregunt@ Servei d'Informació de les Biblioteques - UAB