BH Recerca


 

La Biblioteca d'Humanitats presta servei als grups de recerca de les facultats de Filosofia i Lletres, d'Educació, de Psicologia i de Traducció i Interpretació en el desenvolupament de projectes web. La gestió d'aquests projectes inclou la programació, estructura i disseny de les pàgines web, donant suport a demandes específiques en funció de cada necessitat. Aquests webs poden ser dels propis grups d'investigació, però també de jornades, congressos que organitzin o d'exposicions que s'elaborin en col·laboració amb la Biblioteca.

Podeu veure les pàgines web que hem elaborat a: http://serveis.uab.cat/bhumanitats

Aquest servei es gestiona des del SIE (Servei d'Informació Electrònica), situat a la planta baixa de la Biblioteca. Si voleu que col·laborem amb vosaltres per desenvolupar algun projecte podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic o bé telefònicament, a l'extensió 2184.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

BH Recerca Grups de recerca i altres col·laboracions Accés des de fora de la UAB als recursos digitals E-Gestions La biblioteca en un clic Formació d'usuaris Cursos gratuïts Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook Pregunt@ Pregunt@ Servei d'Informació de les Biblioteques - UAB