PBeques.Popup.Loading

Inici > Tipus d'estudi > Estudis de māster o diploma de postgrau > Beques SEBAP 2012 destinades a estudis de māster a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics

Beques SEBAP 2012 destinades a estudis de māster a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics

Entitat convocant

Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (SEBAP)

Ārea temātica

Ciències Socials i Jurídiques

Descripciķ

La SEBAP concedeix beques destinades a l'ampliaciķ d'estudis a la London School of Economics and Political Science i la Barcelona Graduate School of Economics. El nivell d'estudis a realitzar és el de postgrau. Els becaris s'hauran d’incorporar a les respectives universitats durant el curs 2012-2013 en el seu inici, previsiblement als mesos de setembre i octubre.

En el cas de la LSE les beques estan dotades amb una quantitat de 25.000 Ŗ per a cada estudiant, a més de la matrícula del Māster. Aquesta quantitat serā administrada i lliurada per la LSE.

En el cas de la Barcelona GSE les beques estan dotades de 10.800 ¤ (1.200 ¤ durant 9 mesos) a més de la matrícula del māster.

Tipus d'ajut

Beques

Places

2

Import

25.000Ŗ en el cas de la LSE i 10.800¤ en el cas de la Barcelona GSE, a més de la matrícula del māster en tots dos casos.

Destinataris

Estudiant de grau
Estudiant de màster o diploma de postgrau
Titulats

Tipus d'estudi

Estudis de màster o diploma de postgrau

Requeriments

Els solˇlicitants de la beca hauran de complir les condicions d'admissiķ habituals de la universitat de destí per als seus cursos de māster i hauran de tramitar directament a la universitat la matriculaciķ als cursos esmentats.

Bases de la convocatōria

Data de publicaciķ

30/01/2012

Documentaciķ

El formulari de solˇlicitud de la beca (SEBAP Scholarship 2012) s’haurā de demanar a la prōpia universitat, i posteriorment s’haurā de retornar omplert a la universitat cursada per tal de poder-se presentar com a candidat a les esmentades beques.

La data límit de solˇlicitud de la beca és el dia que marqui la universitat per a la presentaciķ de solˇlicituds.