Detall d'activitat

Dimarts, 21 Novembre 2017

09:45

XVI workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària

Conferències i congressos, Divulgació, Recerca - Facultat de Veterinària, campus UAB (Bellaterra, Barcelona)

Descripció:

Un any més la Facultat de Veterinària acull aquest workshop especialitzat en microbiologia alimentària, que té com a objectiu ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes ràpids innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i en l'aigua.

El workshop té una durada de quatre dies i compta amb ponències de prestigiosos experts nacionals i internacionals. També s'hi duran a terme sessions pràctiques en laboratori, tallers, taules rodones i una mostra amb l'exposició de més d'una desena d'empreses de microbiologia.

L'activitat s'adreça a directors i tècnics d'indústries, consultories i laboratoris agroalimentaris, i d'altres sectors (microbiològic, clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc.); inspectors veterinaris  i altre personal de l'administració; estudiants de grau i postgrau, personal tècnic i professors universitaris i personal d'altres centres de recerca.

Ubicació: Facultat de Veterinària, campus UAB (Bellaterra, Barcelona)

Data: Dimarts 21, Novembre de 2017 - 09:45h

Data fi: Divendres 24, Novembre de 2017 - 15:45h

Organitzador: Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments - Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Telèfon: 93 5811446

Correu electrònic: josep.yuste@uab.cat - marta.capellas@uab.cat

Enllaç:

Més informació:

Afegir al meu calendari 2017-11-21 09:45:00 2017-11-24 15:45:00 Europe/Madrid XVI workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària Un any més la Facultat de Veterinària acull aquest workshop especialitzat en microbiologia alimentària, que té com a objectiu ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes ràpids innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i en l'aigua.

El workshop té una durada de quatre dies i compta amb ponències de prestigiosos experts nacionals i internacionals. També s'hi duran a terme sessions pràctiques en laboratori, tallers, taules rodones i una mostra amb l'exposició de més d'una desena d'empreses de microbiologia.

L'activitat s'adreça a directors i tècnics d'indústries, consultories i laboratoris agroalimentaris, i d'altres sectors (microbiològic, clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc.); inspectors veterinaris  i altre personal de l'administració; estudiants de grau i postgrau, personal tècnic i professors universitaris i personal d'altres centres de recerca.
Facultat de Veterinària, campus UAB (Bellaterra, Barcelona) Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments - Departament de Ciència Animal i dels Aliments