Detall d'activitat

Dilluns, 6 Novembre 2017

16:00

Taller sobre drets humans, migració i asil

Activitats de participació, Conferències i congressos - Sala Polivalent a l'Edifici R – Àgora (Plaça Cívica)

Descripció:

La Fundació Autònoma Solidària organitza el Taller de drets humans, migració i asil. El curs consta d’un conjunt de tallers participatius combinats amb continguts teòrics que ofereixen una aproximació a la temàtica de la protecció internacional i les migracions des d’una perspectiva de drets humans. Promou el coneixement de les causes estructurals dels desplaçaments forçats, així com l’avaluació crítica de les polítiques migratòries actuals i la construcció de possibles alternatives que tinguin com a prioritat la protecció dels drets humans. A més, facilita eines d’acció en clau de participació ciutadana a desplegar mitjançant una proposta d’aplicació pràctica en el marc de la comunitat UAB.

El curs es realitza del 6 al 22 de novembre, dilluns i dimecres de 16 h a 19 h. Es pot consultar aquí el programa del taller.

Ubicació: Sala Polivalent a l'Edifici R – Àgora (Plaça Cívica)

Data: Dilluns 6, Novembre de 2017 - 16:00h

Data fi: Dimecres 22, Novembre de 2017 - 19:00h

Organitzador: Fundació Autònoma Solidària

Afegir al meu calendari 2017-11-06 16:00:00 2017-11-22 19:00:00 Europe/Madrid Taller sobre drets humans, migració i asil La Fundació Autònoma Solidària organitza el Taller de drets humans, migració i asil. El curs consta d’un conjunt de tallers participatius combinats amb continguts teòrics que ofereixen una aproximació a la temàtica de la protecció internacional i les migracions des d’una perspectiva de drets humans. Promou el coneixement de les causes estructurals dels desplaçaments forçats, així com l’avaluació crítica de les polítiques migratòries actuals i la construcció de possibles alternatives que tinguin com a prioritat la protecció dels drets humans. A més, facilita eines d’acció en clau de participació ciutadana a desplegar mitjançant una proposta d’aplicació pràctica en el marc de la comunitat UAB.

El curs es realitza del 6 al 22 de novembre, dilluns i dimecres de 16 h a 19 h. Es pot consultar aquí el programa del taller.
Sala Polivalent a l'Edifici R – Àgora (Plaça Cívica) Fundació Autònoma Solidària