Detall d'activitat

Dilluns, 16 Gener 2017

09:30

Jornada amb MRC Technology: "Col·laboració per desenvolupar nous fàrmacs"

Recerca - Sala Polivalent Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Descripció:

L'Oficina de Valorització i Patents de la UAB organitza una jornada amb l'organització biomèdica britànica MRC Technology per donar a conèixer als investigadors de l'Esfera UAB CEI el model de recerca col·laborativa d'aquesta entitat i com els pot ajudar a convertir la seva recerca en un nou medicament del qual es beneficiï la societat. La jornada anirà a càrrec de de Mera Swami, Business Development Manager de MRC Technology.

El seu interès es centra en identificar projectes de recerca amb noves dianes terapèutiques que es trobin en un estadi inicial i de qualsevol àrea terapèutica. L'entitat ofereix la seva expertesa en descobriment de fàrmacs, tant de desenvolupament de molècules com anticossos terapèutics. Actualment, els casos d'èxit de MRCT inclouen la introducció al mercat de 4 fàrmacs en les indicacions de: càncer, esclerosi múltiple, artritis reumatoide i colitis ulcerosa. 

Els investigadors que prèviament ho hagin sol·licitat podran gaudir d'una reunió individualitzada amb els responsables d'MRC Technology. La reunió s'ha de sol·licitar abans del 16 de desembre a través del formulari d'inscripció.

Programa
09:30h Benvinguda
09:45h Presentació de MRC Technology
10:30h Torn de preguntes
10:40h Reunions individualitzades

Ubicació: Sala Polivalent Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)

Data: Dilluns 16, Gener de 2017 - 09:30h

Organitzador: Oficina de Valorització i Patents de la UAB, amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB

Enllaç:

Formulari d'inscripció