Parc de Recerca

Detall d'activitat

Dijous, 11 Maig, 2017


08:00

Connected Hub

Ubicació - Fira de Barcelona · Recinte Montjuďc (Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)

Descripció: En el marc de l'AUTOMOBILE BARCELONA, Fira de Barcelona organitza el Connected Hub, en què hi confluiran tecnologia, mobilitat i nous models de negoci.

L'esdeveniment disposarà de tres zones diferenciades, en les quals s'abordaran, des de diferents perspectives, les tecnologies i les solucions que ja estan marcant el futur de l'automoció i la mobilitat a escala global.

- Inspirational Arena. Un congrés de dos dies de durada on els grans líders compartiran la seva visió i estratègia. S'hi discutiran, entre altres temes, el vehicle connectat, la seguretat, la mobilitat intel·ligent i l'ecosistema d'aliances entre les diferents indústries de tecnologia i automoció.

- Innovation Square. En aquest espai es podran trobar les últimes novetats del cotxe connectat, la transformació digital, la geolocalització i la ciberseguretat, les plataformes, la impressió en 3D, l'entreteniment informatiu (infotainment), les consultores, les dades massives (big data) i els components. Per mitjà de l'acord amb Four Years From Now, participaran a l'Innovation Square les principals empreses emergents (start-ups) internacionals més innovadores del sector.

- Smart Street. Una gran àrea de demostració on les empreses i les marques mostraran els nous avenços en tecnologia aplicada al vehicle. Aquest gran espai obert serà un aparador on el visitant professional, la premsa especialitzada en tecnologia i motor i el consumidor final podran presenciar les últimes novetats del sector d'una manera interactiva i pràctica.

Ubicació: Fira de Barcelona · Recinte Montjuďc (Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona)

Data: Dijous 11, Maig de 2017 - 08:00h

Data fi: Divendres 12, Maig de 2017 - 19:00h

Organitzador: Fira de Barcelona

Enllaç:

Web de l'esdeveniment