Detall d'activitat

Dilluns, 4 Juny 2018

08:00

Congrés Internacional UMAQ "Understanding Quality in Media Accessibility"

Conferències i congressos, Divulgació, Recerca - Residència d’Investigadors (Carrer de l’Hospital, 64 · Barcelona)

Descripció:

El congrés reunirà per primera vegada tots els principals agents involucrats en la recerca en la qualitat dels serveis d'accessibilitat als mitjans audiovisuals provinents del món acadèmic, de la indústria i de la política. El congrés acollirà més de 40 ponents vinguts de quatre continents diferents que tractaran una gran varietat de temes com ara l’audiodescripció, els subtítols en directe, la llengua de signes per a la televisió, la traducció automàtica, i les diferents perspectives vers la gestió de dades i d’informació sobre la qualitat, així com la transmissió orientada vers l’objecte, l’ús de l’electrofisiologia per a la recerca en qualitat i l’aplicació de subtítols en entorns de realitat augmentada.

El congrés està organitzat pel projecte H2020 MSCA "Understanding Quality in Media Accessibility", liderat per Gian Maria Greco i Pilar Orero a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ubicació: Residència d’Investigadors (Carrer de l’Hospital, 64 · Barcelona)

Data: Dilluns 4, Juny de 2018 - 08:00h

Data fi: Dimarts 5, Juny de 2018 - 18:30h

Organitzador: Projecte UMAQ, Universitat Autònoma de Barcelona

Enllaç:

Web del Congrés

Afegir al meu calendari 2018-06-04 08:00:00 2018-06-05 18:30:13 Europe/Madrid Congrés Internacional UMAQ "Understanding Quality in Media Accessibility" El congrés reunirà per primera vegada tots els principals agents involucrats en la recerca en la qualitat dels serveis d'accessibilitat als mitjans audiovisuals provinents del món acadèmic, de la indústria i de la política. El congrés acollirà més de 40 ponents vinguts de quatre continents diferents que tractaran una gran varietat de temes com ara l’audiodescripció, els subtítols en directe, la llengua de signes per a la televisió, la traducció automàtica, i les diferents perspectives vers la gestió de dades i d’informació sobre la qualitat, així com la transmissió orientada vers l’objecte, l’ús de l’electrofisiologia per a la recerca en qualitat i l’aplicació de subtítols en entorns de realitat augmentada.

El congrés està organitzat pel projecte H2020 MSCA "Understanding Quality in Media Accessibility", liderat per Gian Maria Greco i Pilar Orero a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Residència d’Investigadors (Carrer de l’Hospital, 64 · Barcelona) Projecte UMAQ, Universitat Autònoma de Barcelona