Parc de Recerca

Detall d'activitat

Dimecres, 23 Maig, 2018


09:00

Cafč Aventura - VI Fňrum de l'Emprenedoria a Sabadell

Ubicació - Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Avda. de Can Bordoll, 119 · Sabadell)

Descripció: El Cafè Aventura, impulsat per Promoció Econòmica Sabadell (PES), és un fòrum d'emprenedoria que té per objectiu donar suport a emprenedors o empreses (de menys de 3 anys) que tinguin una idea innovadora. A través d'una jornada matinal s'ofereix als participants la possibilitat de presentar els seus projectes empresarial davant un destacat Fòrum de Inversors. 


La jornada vol donar impuls i visibilitat a les noves empreses, en especial, aquelles més innovadores i de base tecnològica, premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials, sobre tot les relacionades amb el disseny i les tecnologies aplicades a la indústria i facilitar el contacte entre els diverses persones participants i l’accés a recursos econòmics i tecnològics entre d’altres.
Les sol·licituds per participar a la jornada s'han de presentar abans del 23 d'abril de 2018 a les 14:00h a través del web de PES. 
 
A més, els primers classificats de cada categoria obtindran diferents premis de dotació econòmica, espai de coworking o assessorament individual a càrrec d'experts.

Ubicació: Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Avda. de Can Bordoll, 119 · Sabadell)

Data: Dimecres 23, Maig de 2018 - 09:00h

Data fi: Dimecres 23, Maig de 2018 - 15:00h

Organitzador: Promoció Econňmica de Sabadell (PES)

Enllaç:

Bases del Cafč Aventura 2018