FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El PIUNE realitza una sessió informativa per a nous estudiants
Imatge recurs de la sessió informativa del PIUNE 2018 02.07.2018 Discapacitat  -  El Servei d’Atenció a la Discapacitat programa una sessió de benvinguda als nous estudiants de la UAB on, entre d’altres coses, podran conèixer juntament amb la seva família tots els serveis que ofereix el PIUNE. La sessió serà el 12 de juliol a la Sala Cinema de la UAB.
 
El PIUNE treballa per a que qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat. En aquesta línia, el 12 de juliol es presenta davant dels futurs estudiants de la UAB i de les seves famílies per donar a conèixer el seu funcionament i, sobretot, els seus serveis.

La sessió tindrà lloc a la Sala Cinema de la UAB, a la Plaça Cívica de 13h a 14h i comptarà amb la participació de tot l’equip del PIUNE i de la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, la Sara Moreno. Podeu consultar el programa de la sessió informativa.

El PIUNE ofereix una àmplia guia de serveis a disposició dels estudiants amb discapacitat de la UAB per rebre suport, adaptació i accés a recursos personalitzats durant el curs acadèmic. El servei permet dissenyar un pla personalitzat per a l’estudiant en funció de les seves necessitats: suport a la mobilitat, atenció pedagògica, materials adaptats, intermediació amb el professorat, millora de l’accessibilitat a les aules, etc.

Per a més informació, inscriu-te a la sessió informativa del 12 de juliol o consulta el web de la FAS.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats