FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Per la Setmana de la Natura netegem la UAB
Setmana de la Natura a la UAB 07.06.2018 Voluntariat  -  Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la celebració de la Setmana de la Natura, el passat 5 de juny el voluntariat de Medi Ambient de la FAS va realitzar una recollida de residus als espais naturals del campus de la UAB.
 
La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. Durant 10 dies, es van organitzar més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.
 
Amb aquest objectiu, el Programa de Medi Ambient de la Fundació Autònoma Solidària va participar-hi organitzant una recollida de residus a l’entorn natural del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Així doncs, el voluntariat va treballar seguint el lema de l’Antonio Guterres, Secretari General de l’ONU: “rebutja el plàstic descartable. Si no pots reutilitzar-lo, refusa'l. Junts podem traçar el camí cap a un planeta més net i verd". D’aquesta manera les persones voluntàries contribuïen a posar el seu granet de sorra per tal de motivar a la comunitat UAB perquè es converteixi en agent actiu del desenvolupament sostenible del campus.
 
El Programa de Medi Ambient es manté actiu al mes de juny
 
Durant les pròximes setmanes de juny el voluntariat també participarà en dues activitats obertes al públic organitzades per l’Oficina de Medi Ambient de la UAB.
 
D’una banda, el 13 de juny d’11.00 a 14.00h els voluntaris i voluntàries de la FAS participaran en un seguiment de papallones diürnes al Campus. La trobada començarà en una sala del Rectorat de la UAB (per confirmar) on els assistents rebran una breu explicació de l’activitat. Durant les dues hores posteriors es realitzarà el seguiment per l’Itinerari blau - Can Magrans del campus de la UAB amb el Carlos Hernández-Castellano, investigador del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.
 
D’altra banda, el 25 de juny es farà el tercer anellament científic d'ocells del curs 2017-2018, amb el Marc Illa, anellador professional de l'Institut Català d’Ornitologia. La trobada tindrà lloc de 8.00 a 12.00h al camp de futbol de la Vila Universitària on els participants podran veure senyalitzat el camí fins al lloc de l'anellament.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats