FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Tanquem el curs parlant de transformació
Acte de Cloenda 2018 30.04.2018 FAS  -  La Fundació Autònoma Solidària celebra el 29 de maig l’acte de cloenda del curs 2017-2018. Aquesta trobada servirà de balanç de l’any acadèmic i comptarà amb alguns agents vinculats a l’activitat de la FAS que posaran en comú el paper de la Fundació com a entitat transformadora. L’acte serà conduit per la periodista i professora de la UAB, Anna Garnatxe.
 
L’acte de cloenda de la FAS posa punt i final a un curs carregat d’activitats, de nous coneixements, de noves realitats i, per sobre de tot, de noves fites pel proper curs. El 29 de maig la Sala d’Actes del Rectorat s’omplirà de tots aquells agents que han participat i participen en les activitats que fan de la FAS una entitat social universitària de referència.

Enguany, la cita no només servirà de balanç del curs, sinó que alhora s’aposta per una proposta amb valor afegit. L’acte constarà de dues taules rodones on diversos convidats i convidades debatran sobre la transformació, tant a nivell personal com a nivell territorial i de l’entorn. D’aquesta manera, coincidint amb les prioritats marcades pel Pla Estratègic 2017-2021, la FAS vol contribuir a fer que la comunitat universitària formi part d’una ciutadania activa, crítica i agent de transformació.

L’acte estarà conduit per la periodista i professora de la UAB, Anna Garnatxe. Comptarà amb les intervencions del vicerector de relacions institucionals i cultura i president de la FAS, el Carlos Sánchez; i també del director de l’entitat, el Jordi Prat. D’altra banda, a més de les dues taules rodones ja esmentades, també està prevista la projecció d’un vídeo que repassarà els eixos amb els que treballa la FAS i també alguns testimonis de l’acció social de l’entitat. L’acte conclourà amb un pica-pica i una fotografia final de grup.

La cloenda se celebrarà el 29 de maig a les 12h a la Sala d’Actes del Rectorat. Totes les persones vinculades a la FAS hi estan convidades: voluntaris i voluntàries, estudiants en pràctiques i amb beca, membres de la comunitat UAB, entitats i organismes que fan possible les activitats a través del finançament i tota persona vinculada als programes. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d'inscripció.

Si voleu més informació de la jornada, podeu consultar el programa de l'acte o contactar-nos a través de fas@uab.cat o el 93 581 24 85.
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats