FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La UAB obre nova convocatòria de Beques Salari Ítaca – Banco Santander
Beques Itaca 09.06.2017 Programes Socials  -  L’alumnat que hagi finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior el curs 2016-2017 en un centre que hagi participat en qualsevol edició del Campus Ítaca, pot sol·licitar una beca salari per realitzar els seus estudis de grau a la UAB.

Per vuitè any consecutiu la Universitat Autònoma de Barcelona obre una convocatòria de beques per tal de que alumnes de batxillerat o cicles puguin realitzar els estudis de grau en aquesta universitat. En concret, la convocatòria és de 21 Beques Salari Ítaca – Banco Santander i inclou el pagament de 500€ mensuals durant 10 mesos, amb possibilitat de renovació.

Les Beques Salari Ítaca – Banco Santander estan adreçades a alumnes que hagin finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior el curs 2016-2017 en un centre que hagi participat en qualsevol edició del Campus Ítaca. A més, es necessari que els solicitants disposin d’un nivell de renda familiar que els permeti accedir a les beques ordinàries que concedeix el Ministerio de Educación , Cultura i Deporte per al curs 2017-2018.

El termini per a presentar les sol·licituds és del 6 al 30 de juny de 2017. Per a més informació sobre els criteris de selecció i els requeriments per obtenir la beca podeu consultar el següent enllaç. També us podeu posar en contacte amb l’Àrea d’Afers Acadèmics - UAB enviat un correu electrònic a consulta.beca@uab.cat o fent una trucada al 935911148.

 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats