FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Estudiants de fisioteràpia de la UAB, voluntariat a la Zurich Marató Barcelona
20.03.2017 Voluntariat  -  Un grup de 32 voluntaris estudiants de fisioteràpia col·laboren en la 39a edició d’aquesta cursa com a massatgistes fisioterapeutes.

El diumenge 12 de març es va celebrar la 29a edició de la Zurich Marató Barcelona, la cursa de 42 km que recorre la capital catalana des de Plaça Espanya en un circuit circular, on també se celebra la Fira Expo Sports durant el mateix cap de setmana. A part dels corredors, aquesta cursa requereix d’un cos de voluntariat molt gran que col·labora pel bon funcionament duent a terme tasques diverses: coordinant els punts d’aigua, donant suport logístic al llarg de tot el recorregut, garantint que tots els participants tinguin samarreta i dorsal...

Així doncs, un grup de 32 estudiants de fisioteràpia de la Universitat Autònoma de Barcelona  van participar com a voluntaris en la finalització de la cursa en el servei de recuperació dels atletes. Supervisats pel professor de la Facultat de Fisioteràpia Christian Fernández, van oferir massatges terapèutics per la relaxació i estiraments dels músculs. Córrer 42 km és un esforç físic important que requereix una preparació física prèvia i la posterior recuperació. Per aquest motiu i per evitar futures lesions, és fonamental que especialistes de l’àmbit sanitari puguin realitzar uns bons estiraments. El grup de voluntariat ha pogut  aprendre i posar en pràctica els coneixements assolits durant el grau d’una manera pràctica i en un entorn lúdic.

La FAS ha col·laborat en aquesta activitat gestionant les assegurances i el conveni  d’una activitat que ha permès ampliar els coneixements del grup d’estudiants voluntaris. 
 
Anar a Notícies
 

 

 

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats