Una persona, un vot
14.03.2012  -  La rectora o el rector Ús elegit per la tots el membres de la comunitat universitÓria, mitjanšant elecciˇ directa i sufragi universal lliure i secret. En el cas que una persona estigui adscrita a dos o mÚs sectors, aquesta podrÓ exercir el seu dret a vot una sola vegada d’acord amb els criteris que determina el Reglament Electoral.

La comunitat universitÓria es divideix, a efectes electorals, en quatre sectors: sector A, professorat doctor amb vinculaciˇ permanent a la Universitat; sector B, resta de personal acadŔmic i el personal investigador en formaciˇ que exerceixi funcions de docŔncia; sector C, estudiants de grau i de postgrau; i sector D, personal d'administraciˇ i serveis.
 
Si un membre de la comunitat universitÓria pertany a mÚs d'un sector, serÓ incl˛s al cens per l'ordre de sectors electorals establert a l'article 4 del Reglament Electoral: A, B, C i D. Per exemple un membre que Ús a la vegada personal acadŔmic del sector B i estudiant del sector C, serÓ adscrit al sector determinat en primer lloc: el B. No obstant, l’interessat pot manifestar una opciˇ diferent, que haurÓ de comunicar per escrit durant el perÝode de reclamacions al cens previst entre el 12 i 16 d’abril.

Per aquest motiu Ús molt important que tothom consulti el cens electoral, ja que per a les eleccions a rector o rectora Ús diferent que per altres comicis de la mateixa universitat.
 
Anar a NotÝcies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Oficina de Coordinaciˇ Institucional
Edifici A
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del VallŔs)
TEL +34 93 581 4345
eleccions@uab.cat
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona