Detall d'activitat

Divendres, 16 Febrer 2018

16:00

Inici del Curs en Gestió i Qualitat de la Restauració Col·lectiva i Comercial

Turisme i Direcció Hotelera - Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Descripció:

El curs pretén donar respostes a les necessitats de persones que han de gestionar empreses dedicades a la restauració col.lectiva i comercial.

 Es facilitarà informació sobre els elements que intervenen en aquesta activitat:

  • Funcionament de serveis de restauració col·lectiva i restauració comercial
  • Atenció al client
  • Implantació de processos productius per elaborar menús lliures d'alèrgens
  • Gestió de proveïdors
  • Aplicació de criteris de sostenibilitat.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu sobre l'enllaç.

Ubicació: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Data: Divendres 16, Febrer de 2018 - 16:00h

Data fi: Divendres 16, Febrer de 2018 - 20:00h

Organitzador: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Telèfon: 935929710

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Afegir al meu calendari 2018-02-16 16:00:00 2018-02-16 20:00:00 Europe/Madrid Inici del Curs en Gestió i Qualitat de la Restauració Col·lectiva i Comercial El curs pretén donar respostes a les necessitats de persones que han de gestionar empreses dedicades a la restauració col.lectiva i comercial.

 Es facilitarà informació sobre els elements que intervenen en aquesta activitat:
  • Funcionament de serveis de restauració col·lectiva i restauració comercial
  • Atenció al client
  • Implantació de processos productius per elaborar menús lliures d'alèrgens
  • Gestió de proveïdors
  • Aplicació de criteris de sostenibilitat.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu sobre l'enllaç.
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera formacio.continuada.fuab@uab.cat