Viu a la UAB

Actualitat

Núria Picas ve a la UAB per parlar de "Córrer per ser lliure"

Campiona del món de la Ultra Trail World, Núria Picas s'ha convertit en un referent per a esportistes, amants de la natura i persones que admiren l'esforç de superació. El dimecres, 2 de desembre, ve a la UAB per oferir una xerrada i presentar el seu llibre "Córrer per ser lliure", acte que dinamitzarà el Club Alpí de la UAB.

+

"Refugiats a Europa. Mirades des del present cap al futur"

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) i Cultura en Viu organitzen, amb motiu del Dia Mundial dels Drets Humans, un acte per reflexionar sobre l'arribada de persones refugiades al continent europeu, així com sobre les causes i conseqüències del fenomen. L'acte se celebrarà el 10 de desembre i cal prèvia inscripció.

+

SpeakTacular, molt més que una conferència sobre competències

L'Auditori de Lletres acollirà l'11 de desembre "SpeakTacular", un acte innovador i sorprenent que és molt més que una conferència sobre competències. En clau de paròdia, es farà reflexionar al públic sobre aspectes com la motivació, el lideratge o el canvi.

+

Nou curs, noves eleccions a la Junta de Facultat

Les facultats de Psicologia i Ciències Polítiques i Sociologia han escollit nous representants d’estudiants per a la Junta de Facultat i els becaris de col·laboració a la facultat ens expliquen com han anat.

+

Cultura i vida al campus