Viu a la UAB

Actualitat

Estimar més enllà de les reixes

Indira Ranamagar va visitar la UAB el passat 13 d’abril, convidada pel Consell d’Estudiants de Ciències de l’Educació, amb el suport de Kaliu Nepal. En el marc de la xerrada “Love Beyond Bars - Estimar més enllà de les reixes”, que es va dur a terme a la Facultat d’Educació, l’activista nepalí va presentar la feina que fa amb l’ONG Pa Nepal.

+

Participa al II Concurs de Relats Eròtics

Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics de la FAS. Els guanyadors o guanyadores, s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".

+

En proves el primer autobús elèctric que circula pel campus

Fa una setmana que ha entrat en funcionament el primer autobús elèctric dins el servei d'autobusos interns de la UAB. Es tracta d'una prova pilot -pionera en una universitat-, per a comprovar el rendiment d'aquests vehicles com a transport col·lectiu, de cara a incorporar-ne en un futur.

+

Nous espectacles de les aules artístiques

Durant els mesos d'abril, maig i juny arriba a la Sala Teatre de la UAB el cicle Escena UAB, els nous espectacles fets pels grups estables i els tallers de creació artística de la universitat (dansa, música i teatre).

+

Cultura i vida al campus