Viu a la UAB

Actualitat

Elecció d'hereu i pubilla de la UAB

La UAB ja té Hereu i Pubilla

En la proppassada diada de Sant Jordi, l'Elena Olivera i el Juanjo Toboso van ser proclamats Hereu i Pubilla de la UAB, al primer certamen de pubillatge que celebra la Universitat.

+

Un nou Campus Ítaca, ara gestionat per la FAS

El curs 2014-2015 serà el primer, després d'11 anys, que la FAS gestiona el programa Socioeducatiu Campus Ítaca, el programa de la UAB dirigit a alumnat de secundària que fa una estada a la universitat i participa en activitats que incentiven a continuar la seva formació un cop finalitzada l'etapa obligatòria.

+

Participa al II Concurs de Relats Eròtics

Des de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, fins el 4 de maig inclòs, qualsevol persona relacionada amb la UAB, pot presentar poemes, relats o piulades sobre sexualitat i erotisme al II Concurs de Relats Eròtics de la FAS. Els guanyadors o guanyadores, s'enduran un "Kit de sexualitat saludable i plaer".

+

Nous espectacles de les aules artístiques

Durant els mesos d'abril, maig i juny arriba a la Sala Teatre de la UAB el cicle Escena UAB, els nous espectacles fets pels grups estables i els tallers de creació artística de la universitat (dansa, música i teatre).

+

Cultura i vida al campus