Viu a la UAB

Actualitat

AlbertOm

4.300 persones de 43 municipis, beneficiàries de la tasca social de la FAS

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ha fet balanç del curs 2015-16 en un acte celebrat el 26 de maig, amb testimonis dels voluntaris, i presentat per Albert Om. Uns 600 universitaris han fet de voluntaris al llarg del curs en hospitals, presons, escoles i instituts d’educació, i a la mateixa universitat.

+

Programa Acollida, el nou voluntariat en suport a les persones refugiades

La comunitat universitària de la UAB pot participar des del mes de juny en els nous programes de voluntariat d'acompanyament lingüístic i social creats en el marc de la iniciativa #UniversitatsRefugi amb l'objectiu de garantir la inclusió integral de persones sol·licitants de protecció internacional.

+

La UAB es vesteix de colors amb el "Holi Festival"

El Holi Festival UAB tindrà lloc el 26 de maig del 2016 a les 15h a la Plaça Cívica. Organitzada per UAB TALKS i Gaudí events, i amb el suport de la Unitat de Dinamització Comunitària, la jornada de colors es farà després de les xerrades de UAB TALKS 4.0

+

Resoltes les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB

La convocatòria XXXIII del Fons de Solidaritat adreçada a PDI i PAS s'ha resolt amb l'aprovació de deu projectes, entre els quals hi ha set accions de cooperació universitària amb països del Sud i tres iniciatives d'educació per al desenvolupament en l'entorn de la UAB. També s'ha resolt la convocatòria E2015-2016, adreçada a estudiants, amb l'acceptació de sis sol·licituds.

+

Cultura i vida al campus