Viu a la UAB

Actualitat

#efecteGezi: l’art com a via de resistència pacífica

El projecte “#efecteGezi” es basa en les fotografies de persones anònimes que es van fer virals a les xarxes socials durant la mobilització de l’any 2013 a Istanbul. D’aquestes fotografies van sorgir un seguit de memes en què es basa l’exposició de l’artista, Oriana Eliçabe.

+

La benvinguda als nous delegats i delegades

La vicerectora Sara Moreno ha donat la benvinguda als nous delegats i delegades del curs 2016-2017 en una sessió en què s’han exposat les línies de treball per al nou any. Ha destacat la iniciativa #DebatsUniversitatXXI mitjançant la qual es pretén obrir un espai de reflexió i debat sobre el futur de la UAB.

+

SetmanaMobilitat2014

Setmana de la mobilitat sostenible i segura

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la UAB, que es farà del 24 al 28 d'octubre, inclourà diferents activitats cada dia al campus de Bellaterra. La bicicleta serà la protagonista el dijous, 27, Dia de la Bicicleta. Es presentaran diferents apps de transport col·lectiu, i una d'elles serà per compartir el cotxe.

+

Últims dies per inscriure's als tallers artístics de la UAB!

Fins a finals d’octubre estan obertes les inscripcions a les activitats artístiques convalidables per crèdits ETCS que tindran lloc durant el primer semestre o durant tot el curs acadèmic. Aprèn teatre, cant, dansa contemporània o escriptura sense moure’t de la UAB!

+

Cultura i vida al campus