Viu a la UAB

Actualitat

UABràdio celebra el seu primer aniversari

L’emissora de ràdio de l’Autònoma, UABràdio, celebra el pròxim dijous dia 11 de febrer un any de l’engegada de les seves emissions. Ho fa amb un programa especial que es farà en directe des del Estudi 3 de la Facultat de Ciències de la Comunicació a partir de les 13:00 h..

+

La UAB acull dues exposicions d'artistes contemporànies

El Campus de la UAB es vesteix d’art: el 26 de gener s’ha inaugurat l’exposició Margarita Andreu. Espai i llum: materials de taller, en record de l’artista Margarita Andreu; i el dia 1 de febrer quedarà oberta l’exposició Veu de dona trencant estereotips, de l’artista Marika Vila.

+

L'Observatori per a la Igualtat presenta nous tallers

Enguany presentem tres nous tallers, renovats respecte als d'anys anteriors, que posen el punt en el dret, la política i l'economia. El preu és de 25€ i es calcula una durada de 50 hores totals, tant presencials com no presencials. Així mateix, tenen un reconeixement acadèmic de 2 crèdits ECTS.

+

Keep Calm and volunteer a la UAB 2015

Una seixantena de places noves per al voluntariat de la UAB

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) busca estudiants que vulguin participar en un voluntariat cobrint alguna de les 55 places disponibles, als programes socioeducatius, al sociosanitari i als grups de voluntariat de Campus. Més de 550 persones van involucrar-s'hi el curs passat.

+

Cultura i vida al campus