Viu a la UAB

Actualitat

Èxit de les activitats del Programa Social de l’Internacional Summer Term

Aquesta edició del Programa Social de l'Internacional Summer Term ha estat un èxit de participació. Gran quantitat d'estudiants han participat en aquestes activitats dirigides i organitzades per estudiants locals amb l'objectiu de crear vincles entre els estudiants internacionals i la cultura popular i la vida del campus de la UAB.

+

Futbol sala, a la UAB i en femení

L'equip de futbol sala femení de la UAB és una de les seccions esportives que forma part dels esports col·lectius dels Campionats Universitaris de Catalunya, coordinats per l’ECU (Esport Català Universitari), com el rugby o el futbol platja.

+

Finalitza el Campus Ítaca 2016

El 14 juliol va tenir lloc l'acte de cloenda del segon torn del Campus Ítaca. Amb aquest esdeveniment es va posar fi al Campus Ítaca 2016, un programa socieducatiu que es duu a terme a la UAB i que enguany ha comptat amb la participació de 388 joves.

+

Centaures, rugby i companyerisme

L’equip de rugby de la UAB, Centaures, està inscrit en ElDirectori, el registre del teixit associatiu de la UAB i és una de les seccions esportives que participa al Campionat Català Universitari de Rugby7.

+

Cultura i vida al campus