Viu a la UAB

Actualitat

"Gran part dels crims comesos és per falta de propostes dels governs"

Indira Ranamagar va visitar la UAB, convidada pel Consell d’Estudiants de Ciències de l’Educació, amb el suport de Kaliu Nepal. En el marc de la xerrada “Love Beyond Bars - Estimar més enllà de les reixes”, l’activista nepalí va presentar la feina que fa amb l’ONG Pa Nepal.

+

Joves d'ESO vénen a la UAB per viure una "experiència matemàtica"

Una seixantena de joves d’ESO, amb mancances a nivell de la competència matemàtica, vindran al campus de la UAB el dijous, 7 de maig -acompanyats dels universitaris-voluntaris que els han donat un taller extraescolar al llarg del curs- per viure una "experiència matemàtica", dins el programa "UniX".

+

En proves el primer autobús elèctric que circula pel campus

Fa una setmana que ha entrat en funcionament el primer autobús elèctric dins el servei d'autobusos interns de la UAB. Es tracta d'una prova pilot -pionera en una universitat-, per a comprovar el rendiment d'aquests vehicles com a transport col·lectiu, de cara a incorporar-ne en un futur.

+

Nous espectacles de les aules artístiques

Durant els mesos d'abril, maig i juny arriba a la Sala Teatre de la UAB el cicle Escena UAB, els nous espectacles fets pels grups estables i els tallers de creació artística de la universitat (dansa, música i teatre).

+

Cultura i vida al campus