A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Futurs alumnes  Comptabilitat i finances 

GRAU EN COMPTABILITAT I FINANCES

El grau en Comptabilitat i Finances proporciona amplia formació en l'àrea comptable i financera de qualsevol organització. Aquesta formació també proporciona una bona preparació en les altres àrees funcionals de l’empresa i en les eines bàsiques per entendre les magnituds econòmiques en general.

Els graduats podran desenvolupar competències directives de gestió, planificació i control especialment en els departaments comptables i financers, ja que disposaran d’eines per analitzar la realitat econòmica de les organitzacions a través de informació comptable i financera que també seran capaços de generar i presentar. Així mateix, el grau aborda la temàtica fiscal, en especial els impostos que afecten a les empreses. També es treballen els aspectes de caràcter organitzatiu que permeten implantar i/o millorar els sistemes i processos administratius de qualsevol organització.

La formació en l’àmbit comptable que ofereix el grau capacita per preparar i elaborar els estats financers que obligatòriament han de presentar les empreses. Així mateix, el grau aborda la temàtica fiscal, en especial els impostos que afecten a les empreses. També es treballen els aspectes de caràcter organitzatiu que permeten implantar i/o millorar els sistemes i processos administratius de qualsevol organització.

La formació en finances que ofereix el grau permet avaluar quins actius i inversions necessiten les organitzacions, i seleccionar els recursos financers més adients (accions, préstecs bancaris, bons, ...). També permet entendre el funcionament de les operacions de borsa i altres mercats financers, i es proporcionen els coneixements necessaris per analitzar els diferents riscos de les operacions, així com per avaluar situacions com reestructuracions empresarials, valoracions d’empreses i projectes d’inversió i finançament a través d’una àmplia gamma d’instruments financers.


Accedeix a la fitxa completa del grau:
Fitxa del Grau en Comptabilitat i Finances
Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona