A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Inici  Informació acadèmica  Estudiants que vénen a la uab 

Estudiants que vénen a la UAB


Matrícula
Si ets un estudiant estranger i arribes a la UAB en el marc d'un programa d'intercanvi, t'has de matricular en el centre que t'han assignat. La matrícula és gratuïta, independentment del cicle d'estudis al qual optis i sempre que compleixis els requisits acadèmics. La matrícula es fa amb un codi especial.

El full de prematrícula ha d'estar signat pel coordinador o coordinadora d'intercanvi o la persona que t'hagi estat assignada com a tutor a l'estranger.

Si vols cursar assignatures d'altres centres i no hi ha places, has de tenir l'autorització del coordinador o coordinadora d'intercanvi o tutor o tutora, que demanarà la conformitat escrita del vicedegà o vicedegana d'Ordenació Acadèmica del centre on vols cursar les assignatures.

Un cop t'hagis matriculat, se't considera estudiant de la UAB i tens dret al nombre de convocatòries que determini el Règim de permanència.

Qualificacions
Les qualificacions que obtinguis es fan constar en actes diferents de les dels estudiants oficials, a partir de les quals es poden certificar les qualificacions.

El centre et lliura les certificacions necessàries, segons els requeriments del teu programa.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona