A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Intranet Intranet i Campus Virtual Campus Virtual Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Sipep 

El SiPEP és un Laboratori de prestació de serveis de la Facultat de Psicologia que abasta totes les àrees de la Psicologia i la Logopèdia, l'objectiu del qual és potenciar la transferència del coneixement i el servei a la societat. Aquest objectiu s'expressa mitjançant tres grans línies d'acció: la gestió de projectes estratègics, les pràctiques professionals i l'assistència. Per tant, el SiPEP es una eina de servei, a tots els àmbits de la societat que ho demanin, que fa ús de l'expertesa que sobre el factor humà tenen els investigadors i les investigadores en Psicologia i Logopèdia. Està situat a la sala P-23 de la Facultat de Psicologia.

Adreça:
Edifici B - Facultat de Psicologia,
Campus de la UAB,
08193, Cerdanyola del Vallès (Bellaterra)

Telefon: 93 581 29 01
             93 581 24 60

Contacte: sipep@uab.cat
Web del SiPEP
 

Activitats actualment en funcionament:

a) UNITAT DE TRAUMA, CRISIS I CONFLICTES DE BARCELONA (UTCCB)

Al Juliol del 2010 es va signar un Conveni de col.laboració amb l'Institut de Trauma, Crisis i Conflictes per crear en el SiPEP la Unitat de Trauma, crisis i conflictes (UTCCB) de Barcelona. Actualment està en funcionament i ocupa un dels espais del laboratori (Sala P-23).

Informació:  http://www.utccb.net/

Telèfon UTCCB: 900 10 15 80


b) PROJECTE SHERE ROM: INTERVENCIÓ PSICOEDUCATIVA AMB INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA EN ENTORNS DE RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL I DIVERSITAT CULUTURAL

Des de setembre de 1998 el Grup de Recerca en Desenvolupament Humà, Intervenció Social i Interculturalitat (DEHISI) ha dissenyat i posat en marxa, en col·laboració amb els agents locals, una xarxa de comunitats de pràctiques educatives recolzades en les TIC i la participació d’estudiants universitaris en programes d’aprenentatge servei, i orientades a la inclusió educativa de nois i noies entre 3 i 14 anys, pertanyents a comunitats culturals minoritàries. Cada curs hi participen uns 150 estudiants de la UAB.

Aquest projecte es fonamenta en el model internacional “Fifth Dimension”, desenvolupat en col·laboració amb la Universitat de Califòrnia i altres, amb les que s’ha establert la xarxa International UClinks.

El projecte Shere Rom ha estat recolzat en diversos moments per la Unió Europea, la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Amics del País.  Des de 2005, les activitats reben el suport financer de l’Ajuntament de Barcelona, amb el que s’ha establert un conveni per a la realització de projectes, serveis i activitats amb el poble gitano de Barcelona.

 

Contacte: José Luis Lalueza 

DEHISI. Grup de Recerca en Desenvolupament Humà, Inclusió Social i Interculturalitat

Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació

Universitat Autònoma de Barcelona

www.dehisi.org    www.5dbarcelona.org    www.psyed.edu.es/mipec) ESTUDI SOBRE LA SATISFACCIÓ I EL BENESTAR DELS ESPORTISTES JOVES  

Al Gener de 2011 es va signar un conveni de col.laboració amb la Fundació Foment i Investigació del Tennis que té com a objectius principals la recerca sobre la satisfacció i el benestar dels esportistes joves, i sobre els valors en l'esport.


d) UNITAT DE VEU  

Al mes de setembre de 2011 es posa en funcionament la Unitat de Veu del SiPEP que neix per oferir uns serveis logopèdics personalitzats i de qualitat articulats en diferents àrees d'actuació: la prevenció de les alteracions de la veu, la valoració logopèdica de la funció vocal, la intervenció logopèdica i l'assessorament.

Informació: http://serveis.uab.cat/veu

Contacte: sipep.veu@uab.cat


e) UNITAT MOBIL D'INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA (UMIP)  

La Unitat Mòbil d'Intervenció Psicològica (UMIP) neix l'any 2012 amb l'objectiu de prestar assistència psicològica a domicili per a aquelles persones que no es poden desplaçar a un centre.
 
La Unitat està ubicada a la Facultat de Psicologia a les instal.lacions del SiPEP.
 
Contacte: Joan Deus
Telefon: +34 93 51 2460

Informació: www.uabumip.com
 

REGLAMENT DEL SIPEP:

Document SiPEP (pdf: 0,05 MB)
 PROJECTES DEL SiPEP 
CONVOCATĎRIA DE PROJECTES 2013
(nomÚs per als estudiants de l'assignatura "PrÓctiques integrades")
 
Convocat˛ria Projecte (pdf: 0,1 MB)
Formulari (versiˇ Word) (msword: 0,03 MB)
Formulari (versiˇ Open-document) (msword: 0,03 MB)
Inici Sobre el web Mapa del Web Contactar
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona