A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Els estudis  Llicenciatura
de medicina 
Els estudis de llicenciat en Medicina tenen l’objectiu de proporcionar la formació adequada de les ciències que fonamenten la Medicina, incidint en la comprensió dels mètodes científics, els principis de la mesura de les funcions biològiques, l'avaluació dels fets científicament provats i l'anàlisi de les dades. Estudi de les matèries i de les pràctiques clíniques que proporcionin una visió coherent de les malalties mentals i físiques, tant en l'aspecte preventiu com en la seva diagnosi i terapèutica.

La llicenciatura de Medicina consta de sis cursos acadèmics de dos semestres cadascú, i les assignatures de cada curs poden ser anuals o semestrals.

El primer cicle de la llicenciatura l’integren els cursos primer, segon i tercer. El segon cicle, els cursos de quart, cinquè i sisè.  

El primer i segon curs es realitzen a la 

 • Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques, situada al Campus universitari de la UAB, en Bellaterra.

Els cursos tercer, quart, cinquè i sisè, els estudiants estan a les Unitats Docents Hospitalàries, situades dins els mateixos hospitals dels que prenen el nom:

 • Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
  • Unitat Docent de Sant Pau
 • Institut Català de la Salut
  • Unitat Docent de Vall d’Hebron
  • Unitat Docent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol
 • Institut Municipal d’Assistència Sanitària (IMAS):
  • UDIMAS - Hospital del Mar

A totes les Unitats Docents Hospitalàries hi ha les aules, seminaris, laboratoris i instal·lacions apropiades per a que la docència teòrica i pràctica pròpia de medicina es realitzi en les condicions i amb els recursos d’aquests hospitals de primer nivell de la sanitat pública espanyola.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona