NOTÍCIES
 
 
null Mida text A A A Castellano English
CERCA_
  
PUBLICACIONS EN XARXA
El futur de la Biotecnologia es reuneix a la UAB
12.07.2006 Estudiar  -  Més de 200 estudiants i llicenciats en Biotecnologia d'arreu de l'Estat Espanyol participen en el I Congrés Interuniversitari per a la Promoció de la Biotecnologia que té lloc a la Facultat de Ciències de la UAB del 12 al 14 de juliol.

El Congrés Interuniversitari per a la Promoció de la Biotecnologia és un projecte de caràcter anual organitzat per l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC), la primera edició del qual té lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona, i que sorgeix de la voluntat de potenciar i promoure activitats que permetin el desenvolupament de la Biotecnologia.

A més de la participació d'estudiants de totes les universitats on es realitza la titulació de Biotecnologia, el congrés comptarà amb la presència  de membres de la comunitat docent i de personalitats de reconegut prestigi en diferents àrees del sector biotecnològic, tant a nivell nacional com internacional.

Aquesta primera edició vol, per una banda, incentivar la relació i el coneixement mutu entre estudiants i llicenciats en Biotecnologia amb l'objectiu de promoure la coordinació i el desenvolupament de projectes conjunts mitjançant el foment de l'associacionisme dins el camp de la Biotecnologia.
Per altra, vol promoure també un espai d'expressió i reflexió, de temes d'actualitat d'especial importància per estudiants i titulats en Biotecnologia per tal d'afavorir la seva informació i orientació.

La conferència inaugural -dia 12 de juliol, 10:30 hores- a les anirà a càrrec de Gerard McGettigan, director de la Fundació BioRegió de Catalunya (Generalitat de Catalunya). La cloenda la faran el president de la Sociedad Española de Biotecnología (SEbiot) i el comissionat del rector per a Biotecnologia i Biomedicina de la UAB.

Més informació i programa: Congrés Interuniversitari per a la Promoció de la Biotecnologia

 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
24/01/08 Investigar -  Els fils de pesca maten les tortugues [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
Notícies relacionades
24/01/08 Investigar -  Els fils de pesca maten les tortugues [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
Avís legal Inici Protecció de dades Sobre el web
2017 Universitat Autònoma de Barcelona