NOT═CIES
 
 
null Mida text A A A Castellano English
CERCA_
  
PUBLICACIONS EN XARXA
La UAB instalĚla un aparcament de bicicletes
10.10.2006 Viure  -  Coincidint amb la celebraciˇ de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a finals d'aquest mes, la UAB inaugurarÓ el Biceberg, un aparcament automÓtic de bicicletes que permetrÓ guardar aquests vehicles amb total seguretat i comoditat. La seva capacitat serÓ per a 46 bicicletes i s'ubicarÓ al costat del pÓrquing de cotxes de la plaša CÝvica. Entre les places disponibles n'hi haurÓ de lloguer i de lliure ˙s, en funciˇ de les preferŔncies dels usuaris.

El Biceberg Ús un estacionament soterrani que funcionarÓ amb una tarjeta recarregable personalitzada. L'usuari haurÓ d'introduir la tarjeta i llavors, l'aparcament li assignarÓ una celĚla on podrÓ desar la bicicleta i altres elements, com el casc o la bossa. Seguidament, el mecanisme emmagatzemarÓ la bicicleta al soterrani. Quan l'usuari hagi de marxar, tornarÓ a introduir la tarjeta i la instalĚlaciˇ li retornarÓ la bicicleta.

Els interessats en fer servir aquest aparcament s'hauran de donar d'alta per tal que els sigui lliurada la tarjeta d'usuari. Per fer-ho, hauran d'enviar un correu electr˛nic a l'adreša: mobilitat@uab.es.

Amb aquesta iniciativa, la UAB i la Generalitat de Catalunya es proposen fomentar els desplašaments en bicicleta dels estudiants i dels treballadors de la Universitat. La bicicleta Ús el mitjÓ de transport que menys energia i espai consumeix, el que menys contamina, i per tant, resulta mÚs econ˛mic per a l'usuari i per a la societat. D'aquesta manera, s'espera reduir els impactes mediambientals, socials i econ˛mics que produeix la gran quantitat de cotxes que arriba al campus cada dia.

La inauguraciˇ del Biceberg es farÓ durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de la UAB, que tindrÓ lloc del 23 al 27 d'octubre.

 Convertir a PDF 
Anar a NotÝcies
NotÝcies relacionades
24/01/08 Investigar -  Els fils de pesca maten les tortugues [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges mÚs informaciˇ
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
NotÝcies relacionades
24/01/08 Investigar -  Els fils de pesca maten les tortugues [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges mÚs informaciˇ
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
AvÝs legal Inici Protecciˇ de dades Sobre el web
2017 Universitat Aut˛noma de Barcelona