"Amics de la UAB" ofereixen nous serveis als usuaris de Torre Vila-Puig
27.01.2009 Formació  -  La Torre Vila-Puig, situada al camí de la Vila en direcció a l'estació de Bellaterra, ha esdevingut el punt de trobada dels membres de la comunitat universitària. Concretament, va ser l'Associació d'Amics de la UAB l'ens que va assumir el seu lideratge i la seva administració, per tal de que tant els seus socis, així com el professorat universitari i el personal d'administració i serveis en puguin fer ús.

Les instal·lacions de la Torre Vila-Puig, al campus universitari de Bellaterra, han estat habilitades per a convertir-se en punt de trobada dels membres de la comunitat universitària. L'edifici, que acull les instal·lacions del Club Universitari UAB, és gestionat i administrat, des del passat mes de novembre per l'Associació d'Amics de la UAB. D'aquesta manera, es pretén que tant els socis d'aquest ens, com tot el personal acadèmic i el personal d'administració i serveis de la Universitat Autònoma de Barcelona, hi puguin accedir per tal de portar a terme tot tipus d'activitats d'extensió universitària. Tot i així, també cal dir que a la Torre Vila-Puig, que disposa d'espais exteriors i interiors de reunió i d'estar, i amb una sala amb televisió i premsa diversa, també hi podran accedir les persones alienes a aquests col·lectius sempre i quan vagin acompanyades per un dels seus membres.

Tanmateix, l'Associació d'Amics de la UAB, que és qui ha pres les regnes del projecte, està elaborant un programa d'activitats per tal de donar ús a l'edifici. Així, s'organitzaran cursos sobre les sortides professionals de les diferents carreres que ofereix la Universitat; sobre la història de la UAB des dels seus diversos vessants o sobre les diferents perspectives de la immigració en el context universitari, sobre tallers d'escriptura o concerts de música i sobre oratòria, entre altres iniciatives.

Els horaris d'ús de la Torre Vila-Puig, així com el reglament per a la seva utilització o altres característiques de l'espai es poden consultar en el document pdf adjunt.

Més informació
Reglament de la Torre Vila-Puig
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
26/11/09 Formació -  Barcelona - México DF - Monterrey - Bogotá - Medellín [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona