A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Hospital universitari germans trias i pujol 
Portada Trias

La Unitat Docent de l'Institut Català de la Salut - Hospital Universitari «Germans Trias i Pujol» està ubicada als edificis de les Escoles que hi ha davant de l'hospital del mateix nom, al terme municipal de Badalona, a la zona denominada Can Ruti. Aquesta zona està situada als afores de la ciutat, enmig del camp, a una certa altura, des de la qual s'albira la costa i les ciutats veïnes (Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i, fins i tot, la serra del Collserola).

Eleccions a rector o rectora de la UAB
[Unitat Docent Germans Trias i Pujol] El Consell de Govern de la UAB ha aprovat la convocatòria d’eleccions a rector o rectora de la UAB que, d’acord amb el calendari electoral, tindran lloc el dia 19 de maig pròxim.
Més informació: Eleccions Rector/a Veure més
Sistema de cita prèvia a la gestió acadèmica
[Facultat de Medicina

Per a millorar el funcionament i l'atenció de la Gestió Acadèmica, es posarà en funcionament un sistema de programació de cites a partir del dia 1 de març de 2016.

Veure més
Continguts assignatura PCA IV i V curs 2015-16
[Unitat Docent Germans Trias i Pujol
Document explicatiu dels continguts de les assignatures de Pràctica clínica assistencial IV i V pel curs 2015-16. Sisè curs del Grau de Medicina. Veure més
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2016 Universitat Autònoma de Barcelona