A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Hospital universitari germans trias i pujol 
Portada Trias

La Unitat Docent de l'Institut Català de la Salut - Hospital Universitari «Germans Trias i Pujol» està ubicada als edificis de les Escoles que hi ha davant de l'hospital del mateix nom, al terme municipal de Badalona, a la zona denominada Can Ruti. Aquesta zona està situada als afores de la ciutat, enmig del camp, a una certa altura, des de la qual s'albira la costa i les ciutats veïnes (Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i, fins i tot, la serra del Collserola).

Visita a la Facultat del Comitè d’Avaluació Extern (CAE)
[Facultat de Medicina

El proper dia 12 de març un Comitè d’Avaluació Extern (CAE) de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) realitzarà una visita a la Facultat seguint els procediments establerts per a la necessària acreditació de les titulacions del Màster Universitari en Farmacologia i del Màster Universitari en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut.

Veure més
Eleccions al Deganat de la Facultat de Medicina
[Facultat de Medicina] Es convoquen eleccions a degana/degà a la Facultat de Medicina Veure més
Eleccions Coordinador Unitat Docent
[Unitat Docent Germans Trias i Pujol] El 17 de desembre es va iniciar el procés per a l'elecció de Coordinador/a de la Unitat Docent de Germans Trias i Pujol.
A data 25 de febrer s'ha proclamat com a coordinador electe, el professor Benjamí Oller Sales.
Més informació clicant + Veure més
Concurs literari UTE-Can Ruti
[Unitat Docent Germans Trias i Pujol] La Unitat de Tuberculosi Experimental de l'Institut Germans Trias (UTE) convoca un concurs de microrelats sobre el tema tuberculosi. El concurs és obert a tothom i té com a objectiu donar visibilitat a la malaltia. Veure més
Agenda actes Campus Can Ruti
[Unitat Docent Germans Trias i Pujol] Podeu consultar els actes organitzats per les diferents institucions ubicades al Campus Can Ruti (Badalona) -FEBRER 2015- Veure més
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2015 Universitat Autònoma de Barcelona