Inscripció al Programa d'Assessors d'Estudiants
05.06.2012 Estudiar  -  El Programa d'Assessors d'Estudiants (PAE), organitzat per la Unitat d'Assessorament  Psicopedagògic (UAP), ha obert el seu període d'inscripció. Està adreçat a estudiants de segon curs o superior que vulguin assessorar estudiants de primer de la seva mateixa carrera i està dotat amb 3 crèdits ECTS o 5 crèdits de lliure elecció.

L'objectiu és ajudar a conèixer la UAB als estudiants nouvinguts proporcionant-los informació sobre, entre altres, els tràmits burocràtics, el funcionament de la facultat, els ritmes i tècniques d'estudi de les assignatures que cursen i les activitats socials, culturals i polítiques del campus. 
 
El curs 2011-2012 van poder-se acollir al programa els alumnes matriculats a les carreres de Relacions laborals, Dret, Dret+ADE, Criminologia, Logopèdia, Psicologia, Estudis Anglesos i Humanitats. Els graus disponibles per al curs 2012-2013 es concretaran durant l'estiu. 
 
Els estudiants que vulguin ser assessors hauran de preinscriure's omplint un formulari a la pàgina web de l'ETC. Posteriorment, hauran de dur a terme una entrevista personal amb els tècnics de la UAP. El perfil desitjat és el d'una persona que mantingui un contacte regular i continuat amb el seu centre, que disposi de coneixements d'usuari d'Internet i que sigui sociable i comunicatiu. 
 
Entre altres tasques, al llarg de l'any hauran d'assistir a les sessions informatives d'inicis de curs, organitzar almenys dues activitats participatives per a estudiants de primer, assistir a les quatre sessions de seguiment amb els responsables de la UAP i entregar un treball de síntesi final sobre l'experiència i la feina feta al llarg del curs. Cada assessor  tindrà al seu càrrec entre 10 i 15 estudiants de primer. 
 
El servei d'assessorament del PAE és gratuït. Els estudiants nouvinguts que s'hi vulguin acollir hauran d'inscriure's abans de començar el curs.
 
Programa Mèntor 
 
D'altra banda, el darrer 30 de maig es va tancar el període de preinscripció al programa Mèntor. El projecte està dirigit a alumnes de la UAB de segon curs o superior que vulguin acompanyar estudiants internacionals en la seva estada al campus, tot facilitant-los informació pràctica i possibilitant l'intercanvi cultural entre ambdues parts. Actualment segueix obert, fins a mitjans de juny, el període d'inscripció per als alumnes internacionals que s'hi vulguin acollir.
Més informació
ETC
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona