Debaten sobre la situació dels mercats laborals del sud d'Europa
16.03.2012 Formació  -  Els dies 22 i 23 de març, l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la UAB organitza les jornades "Crisi, ocupació i canvi social al sud d'Europa. Un repte a la integració europea?", en què experts dels àmbits acadèmic, professional i sindical debatran sobre les perspectives de futur dels mercats laborals al sud d'Europa. La trobada es desenvoluparà a l'aula magna de la Facultat de Dret.

Al llarg de diferents sessions, es debatrà sobre temes com la reforma dels estats del benestar, les perspectives d'ocupació, la situació de les dones al mercat de treball, les polítiques d'ocupació o els canvis en les relacions laborals.

La inauguració tindrà lloc el dia 22 a les 9,30 h i anirà a càrrec del degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, Joan Botella, i del director de l'IET, Fausto Miguélez.  I la cloenda, el dia 23 a les 14 h, comptarà amb la intervenció de la directora del Servei d'Ocupació de Catalunya, Esther Sánchez.

L'IET desenvolupa activitats relacionades amb la recerca bàsica i aplicada en les interrelacions entre l'àmbit del treball i la vida quotidiana, promou un concepte d'estudis transversals i pluridisciplinaris, i organitza programes i estudis de màster i doctorat. Col·labora també amb altres centres, institucions o entitats externes a la Universitat. Amb seu a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, l'IET articula l'activitat de recerca a través de dues unitats bàsiques: el Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) i el Grup de Recerca Drets Laborals dels Treballadors Espanyols i Estrangers (DRELATES), amb col·laboracions de membres associats pertanyents a altres institucions.

Més informació
Crisi, ocupació i canvi social al sud d'Europa. Un repte a la integració europea?
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona