La Fundació Autònoma Solidària cerca voluntaris
22.09.2011 Viure  -  La Fundació Autònoma Solidària (FAS) ofereix als estudiants, un curs més, la possibilitat de fer un voluntariat en l'àmbit universitari. La FAS desenvolupa programes socials, de cooperació per al desenvolupament o de promoció de la salut.

Els principals àmbits de cooperació de la FAS són els següents:
Promoció de la salut: els estudiants que participin en aquest programa rebran formació sobre temàtiques relacionades amb el consum de substàncies, la sexualitat segura i l’afectivitat o el VIH. Conjuntament amb la resta de voluntaris del programa podran muntar campanyes per fer arribar aquesta informació a altres estudiants perquè puguin decidir la forma de cuidar-se.

Àmbit penitenciari: els voluntaris desenvoluparan activitats dintre dels centres de justícia, tant d'adults com juvenils, per tal de lluitar contra l'aïllament de les persones internes i oferir-les espais d'esbarjo i també de formació.

Cooperació i medi ambient: ofereix formació sobre les causes de les desigualtats entre països Sud i Nord. Els voluntaris organitzaran campanyes i activitats de sensibilització i d’incidència al campus.

CROMA: els voluntaris d'aquest programa participen en tallers socioeducatius que es fan a escoles i instituts propers a la UAB. Indicat per persones que vulguin treballar amb infants i joves amb dificultats que vulguin participar en el seu procés d'aprenentatge.

Àmbit sociosanitari: els voluntaris acompanyen a gent gran al llarg de la seva estada a un centre sociosanitari i fan també, que els infants hospitalitzats puguin gaudir d'estones de joc i somriures amb contacontes, titelles, joguines, tallers...

Si hi estàs interessat a participar, apropa't a l'Espai Solidari on t'informaran. La participació en programes de voluntariat universitari es pot convalidar per crèdits acadèmics.

Més informació
Web de la FAS
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona