Viu a la UAB

Māsters i Postgraus Propis

Orientats a crear els professionals que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors, els màsters i postgraus de la Universitat Autònoma de Barcelona són una eina fonamental per actualitzar coneixements o per crèixer laboralment. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia UAB.

Els màsters i diplomatures de postgrau són títols propis, cosa que implica que permeten obtenir un títol atorgat per la UAB d'acord amb la legislació sobre estudis de postgrau i formació permanent. El reconeixement dels títols propis depén, en última instància, de les institucions o les empreses a les quals l'estudiant titulat sol.liciti la seva consideració. Per garantir-ne la qualitat, la UAB aplica als plans d'estudi processos d'avaluació i d'exigència acadèmica similars als que segueixen els estudis oficials. Cal tenir en compte, tanmateix, que els màsters propis no donen accés al doctorat.

La Universitat Autònoma de Barcelona t'ofereix més de 300 Màsters i Diplomatures de Postgrau, organitzats en 17 àrees d'interès.

En la docčncia dels māsters i postgraus UAB hi participen professors, professionals i institucions de fora de la universitat per tal que els estudis tinguin l'orientaciķ prāctica que demana el mercat laboral.

Visita el catāleg on-line a través dels enllaįos a cada categoria que trobarās en el menú de l'esquerra o en aquest mateix text, unes línies més amunt. Fruit del compromís de la Universitat Autōnoma de Barcelona amb una docčncia de qualitat, el nostre catāleg s'actualitza diāriament, de manera que et recomanem que ens visitis sovint per cončixer els nous māsters i postgraus que t'oferim.