A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Mobilitat i intercanvi    erasmus prÓctiques 
 Condicions generals 
Informaciˇ sobre la convocat˛ria
SolĚlicituds
Resoluciˇ i documentaciˇ curs 2013/14
Resoluciˇ i documentaciˇ curs 2012/13
Persones amb necessitats especials

Erasmus PrÓctiques - Curs 2013-14 - Condicions generals


Erasmus és el programa de la Unió Europea en el camp de l’educació superior.
 
El programa Erasmus està destinat als estudiants i personal de les institucions d’educació superior en els 27 estats membres de la Unió Europea, els tres països de l’Àrea Econòmica Europea (Islàndia, Liechtenstein i Noruega), Turquia, Suïssa i Croàcia.
 
Erasmus afecta diferents accions: intercanvi d’estudiants (en dues modalitats: estudis i pràctiques); intercanvi de professors; intercanvi de personal d’administració i serveis; Desenvolupament de Currículum; cursos d’idiomes (EILC); Sistema de Transferència de Crèdits Europeu (ECTS), etc.
 
Les estades dins la modalitat de pràctiques han de tenir una durada mínima de 3 mesos (entenent-se per 3 mesos, 90 dies) i un màxim de 12 mesos. Han d’estar autoritzades i supervisades per la universitat d’origen. Els ajuts estan finançats per la Unió Europea i es cobren a través de la universitat de l’estudiant.
 
En cas de disposar de convenis de pràctiques, cada Facultat o Escola n’informarà als seus alumnes, o bé l’alumne podrà cercar una empresa i/o institució a títol individual que l’aculli com a estudiant de pràctiques en el marc d’aquest programa.
 
En ambdós casos l’alumne haurà de disposar d’un tutor de pràctiques que li serà assignat pel seu Centre, així com del vist-i-plau del mateix i del Coordinador d’Intercanvis corresponent. Aquesta autorització es farà a través de la signatura del Tutor i el Coordinador, al formulari de sol·licitud.
 
Les estades ERASMUS pràctiques són compatibles amb la realització anterior o posterior d’una altra estada ERASMUS en la modalitat d’estudi.
 
La realització d’una estada Erasmus estudi i d’una estada Erasmus pràctiques durant el mateix curs acadèmic és possible sempre i quan es realitzin en períodes diferents, és a dir, no és possible fer les dues estades simultàniament o que coincideixin durant un cert període de temps.
 
Les beques Erasmus pràctiques són incompatibles amb una beca dins el programa Leonardo da Vinci si ambdues estades es volen fer al llarg dels estudis superiors. No obstant això, no serà incompatible haver fet una estada Erasmus pràctiques amb una estada Leonardo si la sol·licitud per a aquest darrer programa es presenta com a titulat, és a dir, un cop l’interessat/da hagi finalitzat els seus estudis superiors.
 Més informació:

Organismo Autónomo Programas Educativos Europeos (OAPEE)

A les Oficines d'Intercanvi de cada centre i a l'Àrea de Relacions Internacionals 

 Trßmites legales para extranjeros

 

 Recomanacions de viatge  International Welcome Point  Relacions Internacionals

 

 Cursos UAB Idiomes

 

 Ajuts, Beques i Convocat˛ries.
UAB Cercador

 

CONTACTA

Oficines d'Intercanvis
+34 93 581 49 52

Enviar correu

 

Mapa del Web Inici Contactar
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona