A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Intranet Intranet i Campus Virtual Campus Virtual Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Guia de l'estudiant 2012-2013 
GUIA DE L'ESTUDIANT 2013-2014


Salutació de la Degana 


Benvolguda i benvolgut estudiant,

En nom de l'equip de govern de la Facultat de Psicologia, de tot el professorat i del personal d'administració i serveis, et dono la benvinguda al curs acadèmic 2013-2014.

Si inicies els estudis universitaris de Grau en Psicologia, de Grau en Logopèdia, de Màster o de Doctorat, confio que el teu pas pel nostre centre i per la UAB sigui enriquidor per a tu, fins i tot més enllà de la formació acadèmica i professional. Si continues amb nosaltres, desitjo que sigui un any positiu en la formació i que continuïs gaudint de les oportunitats que t'ofereix el campus de la UAB en activitats culturals, socials, esportives o solidàries.

La “Guia de l'estudiant” té com a finalitat posar a la teva disposició tota la informació que necessites per desenvolupar-te adequadament en els estudis en què t’has matriculat i per conèixer tots els serveis que t'ofereix la UAB. Aquesta guia inclou una breu descripció de l'estructura i l’organització de la Facultat, els plans d'estudi de cada titulació amb les seves assignatures, les guies docents i els horaris i les diverses normatives acadèmiques. A més, trobaràs informació sobre els programes d'intercanvi, biblioteques i diversos serveis que pots utilitzar, entre d’altres. En definitiva, una guia àmplia que desitgem que et sigui d’utilitat durant el curs acadèmic.  

La Facultat de Psicologia, creada l'any 1989, inicia durant el període 2013-16 el seu desè mandat. Com a degana, vaig iniciar la meva activitat l'1 d'abril de 2013 i confio que durant aquest període, juntament amb el meu equip i la col·laboració de tots els membres de la Facultat, puguem continuar enfortint la nostra institució. Tenim importants reptes com a Facultat situada en l'àmbit de la ciències de la salut: acabar de dissenyar el Màster en Psicologia General Sanitària per poder implementar-lo el curs 2014-15, desenvolupar un model d'avaluació de pràctiques externes basat en competències, millorar el nostre sistema de comunicació interna, iniciar els tràmits per modificar el reglament del centre i adaptar el pla estratègic de la Facultat.

En relació amb els sistemes de comunicació, celebro poder comunicar-te que a més del Facebook de la Facultat, inaugurat fa unes setmanes, properament veurà la llum la Newsletter de la Facultat, mitjançant la qual podràs estar al dia en temes importants i interessants que afecten al centre i a les persones que formem part d'ell.

Et desitjo un curs acadèmic feliç i profitós.

Teresa Gutiérrez Rosado
Degana

 
Índex
 


1. La Facultat 

Organització del centre
Grau en Psicologia

             Informació general
 
  

 



4. Reconeixement de crèdits Universitaris



5. Estades en altres universitats: els Programes d'Intercanvi



6. Pràcticum / Pràctiques Externes



7. Treball Fi de Grau



8. Calendaris
 
9. Normatives

Estudis de grau i de Màsters Oficials
 
Estudis de Llicenciatura 
 
 
10. Serveis de la Facultat

Altres Serveis UAB

Més serveis
 



11. Seguretat i Salut
 


12. Plànols i Accessos

Plànols i accessos


 
Inici Sobre el web Mapa del Web Contactar
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona