Sol·licitar l'acreditació de caràcter econòmic a l'AGAUR per poder-se matricular com a becari o becària condicional.

Benvolgudes i benvolguts,

Creiem que l'alumnat que ha de començar la universitat i que té previst demanar beca trobarà interessant la informació sobre la sol·licitud de l'acreditació econòmica de l'AGAUR, que els pot permetre matricular-se com a becari o becària condicional i, en conseqüència, no haver de pagar la matrícula d'inici. Per això, us demanem que feu difusió del missatge següent entre l'alumnat que ha finalitzat enguany el Batxillerat al vostre centre per tal que no s'oblidin d'aquests tràmits.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Universitat Autònoma de Barcelona

UAB
Acreditació per demanar beca

Hola!

Saps que si vols demanar beca pots matricular-te sense haver de fer el pagament? I que per fer-ho cal que primer sol·licitis una acreditació econòmica a l'AGAUR?

Sol·licita l'acreditació econòmica a l'AGAUR per demanar beca per poder matricular-te per al curs 2017-2018 com a becari o becària condicional.

Acredita't

Aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca del Ministeri d'Educació, així que a banda de l'acreditació, no t'oblidis de sol·licitar també la beca.

Aquest tràmit no inclou tampoc la sol·licitud de la beca Equitat, que aquest curs 2017-2018 tindrà un procediment separat de l'acreditació. Sol·licita la beca Equitat quan s'obri la convocatòria al web de l'AGAUR.

I ja saps que al web de la UAB tens a la teva disposició informació detallada sobre beques i sobre tots els nostres graus.

Tria futur, tria UAB.

Fins aviat!

UAB

Facebook UAB LinkedIn UAB Twitter UAB Google+ UAB
© Universitat Autònoma de Barcelona 2017

Si vols deixar de rebre informació per correu, fes clic aquí