6 DE NOVEMBRE 2006 - 27 DE FEBRER 2007
 
 
 
La UAB organitza el Fòrum de la Recerca 2006. Investigació i Societat, que té com a objectiu reflexionar i debatre sobre la situació actual i el futur de la recerca universitària del nostre país. Investigadors nacionals i internacionals de reconegut prestigi participaran en un seguit de conferències i taules rodones que es duran a terme des del 6 de novembre fins al 27 de febrer. Barcelona Ciència 2007, Cosmocaixa i Fundació Triptolemos col·laboren en l'organització del Fòrum de la Recerca 2006.
 
ACTUALITAT DEL FÒRUM
 

Les investigadores denuncien la discriminació de gènere en la recerca científica
21-2-2007 - El món científic continua dominat pels homes i per unes regles del joc marcadament androcèntriques que dificulten enormement l'accés de les dones. Per demanar a institucions i administracions públiques mesures concretes que posin fi a aquesta situació, un col·lectiu de dones investigadores i professores universitàries es van reunir el 20 de febrer en una taula rodona, organitzada pel Fòrum de la Recerca de la UAB.

 

Cloenda del Fòrum de la Recerca 2006”
28-2-2007 -El rector de la UAB, Lluís Ferrer, va clausura el 27 de febrer el Fòrum de la Recerca 2006, un esdeveniment que ha servit per palesar que "la UAB vol ser una universitat de recerca de primera, reconeguda i diagnosticada com a tal dins del marc universitari europeu".
El rector va destacar la millora de la Universitat en recerca en l'última dècada, i va apuntar les estratègies a establir, a partir d'ara, per aconseguir aquesta fita en els pròxims anys.

 
2006 Universitat Aut˛noma de Barcelona - forum.recerca2006@uab.es