Mínor en Emprenedoria i Innovació Social

Nou Mínor en Emprenedoria i Innovació Social

El mínor, impulsat per la Facultat d’Economia i Empresa, en col·laboració amb la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i la de Ciències de la Comunicació, pretén ser una formació transversal i interdisciplinària que aporti les eines bàsiques per emprendre i innovar amb una mirada social.
Llegir més

UAB Smmer School

Ja us podeu matricular a la UAB Summer School

La nostra escola d'estiu ofereix una varietat d'assignatures de tots els àmbits, amb un total de 6 ECTS amb reconeixement acadèmic. El període de matriculació ja està obert per als estudiants de la UAB. Més informació i matriculacions a través d'aquest enllaçLlegir més

Imatge Eleccions degà 2018

Elecció degà o degana 2018


La Junta Permanent de la Facultat d'Economia i Empresa ha aprovat, en sessió de 10 de maig de 2018, la convocatòria per a l'elecció de degà o degana i el calendari electoral per a la seva elecció. Llegir més

II Trobada CAFEE

Cinc emprenedors van protagonitzar la II Trobada Alumni CAFEE

Existeix l'ADN emprenedor? Les actituds relacionades l'emprenedoria: la passió, la visió, el coratge, la tranmissió d'emoció, van ser els elements de debat de la II Trobada Alumni CAFEE "Aprendre de 50 anys d'emprendre", organitzada per la la comunitat alumni de la Facultat d'Economia i Empresa en col·laboració amb Alumni UAB. Podeu trobar el vídeo de l'acte en aquest enllaç.
Llegir més

Olivella i Urbano

Nous catedràtics a la Facultat

Aquest curs la Facultat compta amb dos nous catedràtics, el Dr. Pau Olivella Cunill, al Departament d'Economia i Història Econòmica (Àrea de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica), i el Dr. David Urbano, al Departament d'Empresa (Àrea d’Organització d’Empreses).
 
Llegir més