Estudiants de la UAB, guanyadors del IV Concurs de Joves Creatius Alumnes de Publicitat de la UAB han obtingut el 1er i el 3er premi al IV Concurs de Joves Creatius: Aldo Coste, el 1er, i Arnau Giol i Darío Lorenzo, el 3er premi. [+]
Els Dircom de la UAB presenten el seu cas final de curs a Fundació Vicente Ferrer

Arriba fi de curs i, un any més, els alumnes del Màster DCEI en la seva 21a edició van presentar el passat dimarts 10 de juny el resultat del seu cas final realitzat per a la Fundació Vicente Ferrer.

[+]
La Facultat organitza un concurs de projectes audiovisuals per presentar-se al primer pitching interuniversitari de Catalunya

Els propers 21 i 22 d’octubre de 2015, el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya i les universitats amb estudis de comunicació organitzen a Barcelona la primera edició dels pitchings interuniversitaris.

[+]
El grau de Publicitat i Relacions Públiques, primer en el rànquing que elabora El Mundo

La UAB assoleix, any rere any, posicions destacades al rànquing sobre els graus més demandats que realitza el diari El Mundo. Com a universitat, la UAB només és superada per la Complutense de Madrid; i, pel que fa a les carreres, divuit graus se situen en els cinc primers llocs d'Espanya.

[+]
fotografia seguiment acadèmic Proves de Seguiment del curs 2014-2015

Us informem que la convocatòria de les Proves de Seguiment del curs 2014-15 es realitzaran el dia 29 de juny pels alumnes que han de presentar-se al 3r Seguiment i el dia 30 de juny pels alumnes que han de presentar-se  el 2n, 4t i 5è Seguiment, a partir de les 9 del matí a la Sala de Graus.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona

+34 93 581 15 29
d.publicom@uab.cat

Mapes i coordenades
https://goo.gl/maps/VD46d

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E

Xarxes Socials

   

 

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona