Cerimonia premis extraordinaris doctorat Premis extraordinaris de Doctorat
Aquest divendres dia 18 de maig, es concedeixen els premis extraordinaris de doctorat, els quals, aquest any s’atorguen a la Dra. Cathia Lesli Delgado (promoció 2014-2015), la Dra. Maria Eugenia Martínez Sánchez i la Dra. Lorena Rodríguez Muñoz (ambdues de la promoció 2015-2016).
[+]
imatge lletres relacions públiques núvol Oberta la inscripció al Programa de Doctorat de comunicació Estratègica, Publicitat i Relacions Públiques pel Curs 2018-2019
La inscripció està dividida en dos períodes: des del 4 d'abril fins al 31 de maig (Resolució màxima per part de l'Escola de Doctorat: 29 de juny) i des del 18 de juny fins al 31 de juliol (Resolució màxima per part de l'Escola de Doctorat: 14 de setembre).
[+]
TFG El Máster en Estrategia y Creatividad Digital​ obre la convocatòria de la 2a edició de premis TFG
Al concurs, organitzat pel Máster en Estrategia y Creatividad Digital del Departament de Publicitat, RP i Comunicació Audiovisual, poden participar tots els alumnes que hagin elaborat el seu TFG de comunicació entre 2014 i 2018.
[+]
Nou logo migracom Conferència: "Realización audiovisual y publicidad social: las campañas del SIDA en España y Brasil" El pròxim dimarts dia 8 de maig, el Dr. Juciano da Sousa Lacerda, Coordinador del Grupo de Investigación PRAGMA/UFRN, impartirà la conferència "Realización audiovisual y publicidad social: las campañas del SIDA en España y Brasil.". [+]
Cloenda del Màster en Creativitat Estratègica Informació Audiovuisual El Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual (MCEIA), clausura la seva quarta edició
L'acte, presidit per la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, la Dra. Maria José Recoder, va tenir lloc el dijous 3 de maig i va comptar amb la presència de la periodista Gemma Nierga.
[+]
concurs meme geografia Concurs de memes per a promocionar el Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial
El Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual en col·laboració amb el Departament de Geografia, organitza un Concurs de memes per a promocionar el nou Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial.
[+]
Obert el període de preinscripció 2018 al Doctorat en Comunicació Estratègica, Publicitat i RP

El període de preinscripció al doctorat es troba obert fins el 31 de juliol de 2018. Podeu fer la vostra sol·licitud des de l'aplicatiu.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona