El Màster de Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional inaugura la seva 24a edició

El passat 2 de novembre, a les 18 h., en la Sala de Graus de l'Escola de Postgrau, es va celebrar l'acte inaugural de la 24a edició del Màster de Direcció de Comunicació Empresarial e Institucional.

[+]
Questiones publicitarias: nova etapa a la UAB

“Questiones Publicitarias” la revista científica degana en castellà sobre publicitat (va començar el 1993) que ha estat editada per Juan Rey des de la Universitat de Sevilla, a partir d'ara serà editada per la UAB en OJS.

[+]
grafica millora la seva indexació

grafica-Journal of Graphic Design ha estat seleccionada per ser coberta pels productes i serveis de Clarivate Analytics. A partir de V. 5 (9) 2017, “grafica” serà indexada i resumida a l”Índex de Cites de Fonts Emergents” ESCI.

[+]
Acte de cloenda de la tercera edició del Màster Oficial en Planificació Estratègica en Publicitat i RRPP

La tercera edició del Màster Oficial en Planificació Estratègica arriba a la seva fi amb l’acte de cloenda del dimecres 21 de juny, a les 16:00 h., a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

[+]
Els Dircom de la UAB presenten el seu cas final de curs a Banc de Sang i Teixits

Arriba fi de curs i, un any més, els alumnes del Màster DCEI en la seva 23ª edició van presentar el passat dimecres 7 de juny el resultat del seu cas final realitzat per a Banc de Sang i Teixits.

[+]
Luis Fernando Morales publica un llibre sobre muntatge a Focal Press

Luis Fernando Morales, professor del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual, ha publicat Editing and Montage in International Film and Video: Theory and Technique a la col·lecció Focal Press (Rouledge).

[+]
Continguts radiofònics amb so envoltant en dos plans

La ràdio de la Universidad Rey Juan Carlos (URJC) ha començat a produir programes utilitzant un sistema multimicrofònic en dos plans inventat pels professors Manuel Sánchez Cid i Juan José Perona.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona