Lectura de Tesis El proper 12 de juliol a les 11'30 hores a la Sala de Graus de la Facultat, es llegirà la Tesi de la sra. Lorena Rodríguez "ESTUDI DE LA INFLUÈNCIA DE LA PUBLICITAT DE PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ BASADA EN LA IMATGE CORPORAL DELS ADOLESCENTS". [+]
Els Dircom de la UAB presenten el seu cas final de curs a la Fundació Vicente Ferrer

Els alumnes del Màster DCEI en la seva 22ª edició van presentar el passat dijous 9 de juny el resultat del seu cas final realitzat per a la Fundació Vicente Ferrer.

[+]
fotografia seguiment acadèmic Proves de Seguiment del curs 2015-2016

Us informem que la convocatòria de les Proves de Seguiment del curs 2015-16 es realitzaran el dia 13 de juliol pels alumnes que han de presentar-se al 4t seguiment i el dia 14 de juliol  pels alumnes que han de presentar-se  el 3r i 5è seguiment.
 

[+]
Acte de cloenda de la segona edició del Màster Oficial en Planificació Estratègica en Publicitat i RRPP

La segona edició del Màster Oficial en Planificació Estratègica arriba a la seva fi amb l’acte de cloenda del dimecres 22 de juny, a les 16:00 h., a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

[+]
Nueva investigación científica sobre "La gestión de la RSC, el caso de Unilever España" El passat 19 de maig, en la Sala de Graus de Facultat de Ciències de la Comunicació, Estrella Barrio, investigadora del Grup de Recerca en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional, va defensar la seva tesis doctoral titulada "La gestió de la responsabilitat social corporativa: el cas d'Unilever Espanya", sota la direcció de la Dra. Ana María Enrique. [+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona

+34 93 581 15 29
d.publicom@uab.cat

Mapes i coordenades
https://goo.gl/maps/VD46d

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E

Xarxes Socials

   

 

 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona