Isabel Coixet i Càritas Barcelona, Premis Nacionals de Creativitat José María Ricarte 2016

L’acte de lliurament dels premis es celebrarà a la Casa de Convalescència de l’antic Hospital de Sant Pau, dijous 5 de maig, a les 19 hores, sota la presidència de Ferran Sancho, Rector de la UAB.

[+]
Jornada internacional "D'on diries que sóc?" El pròxim dimarts 3 de maig a l’Aula Magna de la F. de C. de la Comunicació es celebrarà la Jornada internacional “D’on diries que sóc?” sobre les bones practiques inclusives a la Publicitat. [+]
Daniel Solana participa en les jornades ComCom* del màster en Estratègia i Creativitat Digital

El president de l'agència Dobleyou realitza la conferència "desorden, creatividad en un mundo incierto y digital" en la que defensa els avantatges de la intel·ligència intuitivaper fer front a la incertesa causada per la irrupció de les noves tecnologies.

[+]
fotografia seguiment acadèmic Proves de Seguiment del curs 2015-2016

Us informem que la convocatòria de les Proves de Seguiment del curs 2015-16 es realitzaran el dia 13 de juliol pels alumnes que han de presentar-se al 4t seguiment i el dia 14 de juliol  pels alumnes que han de presentar-se  el 3r i 5è seguiment.
 

[+]
15è Aniversari del Màster DCEI on-line

El Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional està de celebració. L'1 de març es va iniciar la 15ª edició del Màster DCEI en modalitat virtual.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona

+34 93 581 15 29
d.publicom@uab.cat

Mapes i coordenades
https://goo.gl/maps/VD46d

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E

Xarxes Socials

   

 

 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona