Acte homenatge a paco elvira Inaugurat el plató Paco Elvira a Ciències de la Comunicació

El 7 d'abril, companys de la Facultat de Ciències de la Comunicació i del món del fotoperiodisme van retre homenatge al professor i reporter Paco Elvira tot coincidint amb el primer aniversari de la seva mort.

[+]
fotografia seguiment acadèmic Proves de Seguiment del curs 2013-2014

Us informem que la convocatòria de les Proves de Seguiment del curs 2013/14 es realitzaran el dia 26 de juny de 2014 a partir de les 9 del matí a la Sala de Graus.

[+]
homenatge de Paco Elvira Homenatge a Paco Elvira

L’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà el proper dilluns 7 d’abril a les 15h un acte d’homenatge al fotoperiodista Paco Elvira.

[+]
logo de Comunicación Online y Gestión de Redes Sociales Diplomatura de Postgrau en Comunicació Online i Gestió de Xarxes Socials, cap a la 3ª edició

El grup d’investigació DCEI, del Departament de Publicitat, RP i Comunicació Audiovisual, de la Universitat Autònoma de Barcelona, obre el termini d’inscripció de la 3ª edició de la Diplomatura de Postgrau en Comunicació Online i Gestió de Xarxes Socials. 

[+]
Fotosocial 2014 Jornades de Fotografia Social al Palau de la Virreina

L'Institut d'Estudis Fotogràfics, dirigit pel nostre company Eduard Bertran, professor de Fotografia, i la Fundació Vicenç Ferrer  organitzen les I Jorandes de Fotografia Social el 25-28 de març al Palau de la Virreina de Barcelona.

[+]
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona